OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker en driven och strukturerad ledare med passion för mat och service. Som restaurangchef kommer du att ansvara för den dagliga driften av restaurang Borgen. Restaurangen är en del av driftområdet Mitt/Väst och du rapporterar direkt till restauranggruppchefen.
För att trivas som restaurangchef krävs att du är en engagerad och erfaren ledare som har förmåga att skapa starka team och delaktighet hos medarbetarna. Våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete, utgör grunden för vår verksamhet. Du ska ha lätt att samverka med de övriga funktionerna i företaget och ständiga förbättringar är en naturlig del i ditt ledarskap.
Tjänsten innebär/ansvarsområden
Personalansvar
• Rekrytering av nya medarbetare.
• Schemaläggning inklusive arbetsrotation.
Ansvar för drift och finansiella resultat
• Ansvara för utbud och implementering av nya koncept.
• Lönsamhetsansvar för restaurangen inklusive budgetering.
• Följa upp nyckeltal.
• Marknadsföring av restaurangen i samråd med restauranggruppchef.
• Totalt arbetsmiljöansvar för restaurangen inklusive HACCP.
• Kundkontakt.
• Kontakt med uppdragsgivare och deltagande i kundmöten.
• Offerera och genomföra cateringuppdrag.
Våra förväntningar på dig är:
• Att du har vana och förmåga att jobba under förändring och att du har gedigen förståelse för drifts- och medarbetarfrågor.
• Att du kan leda verksamheten kostnadseffektivt.
• Att du har mycket goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga.
• Att du har ett stort intresse och erfarenhet från att ha arbetat med mat och service.
• Att du är mål- och resultatinriktad samt har förmågan att driva igenom beslutade processer och arbetssätt.
• Att du brinner för att ge bästa kundservice.
• Att du har presentationsvana och är duktig på att förmedla budskap till andra.
Kvalifikationer:
• Erfarenhet från ledande befattning inom restaurangbranschen eller liknande bransch.
• Erfarenhet av ledarskap med gott ekonomiskt resultat och bibehållen god arbetsmiljö.
• Behärskar Microsoft Office-paketet.
• Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift.
• Körkort och egen bil.
Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att ringa restauranggruppchef Anette Aronsson på telefon 0706-455864
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, når du på tel 0705-98 73 06 eller lotta.n.backstrom@fazer.com.
Sista ansökningsdag: 2014-09-10
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot