OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi söker en restaurangchef till Restaurang Grodan på Gullmarsbasen, Skredsvik.Restaurangen är belägen cirka 1 mil norr om Uddevalla. Vi serverar frukost, lunch och middag till all personal på området, cirka 60-talet anställda inom Försvarsmakten. Övningar från andra förband kan förekomma. I huvudsak har vi verksamhet måndag till fredag, men även helger förekommer. Under sommarsemestern har vi stängt 3-4 veckor och juluppehåll cirka 2-3 veckor.
Nu söker vi en restaurangchef som vill vara med och utveckla restaurangen. Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet från ledande befattning. Ditt stora intresse för och kunskap om mat tar vi för givna. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och inspirerar dina medarbetare genom din känsla för samarbete och kundfokus. För att trivas hos oss är du handlingskraftig och flexibel och du motiveras av att dagligen leverera på en hög servicenivå.
Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• vana från kvalitetsarbete
• erfarenhet av personalansvar
• försäljnings- och marknadskunskaper inom restaurang
• erfarenhet av resultat-/budget ansvar
• ett gediget intresse för mat och dryck
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften, med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen, och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt.
Arbetstid: Heltid, dagtid (årsarbetstid är aktuellt)
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Vill du veta mer? För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Ove Bengtsson, 0708-18 66 30.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06, e-post: lotta.n.backstrom@fazer.com.
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2013-12-20
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot