OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På uppdrag av Restaurang V söker vi nu en energisk Restaurangchef
Restaurang V är flaggskepprestaurangen i den globala koncernen Fast Fine Restaurant Group. Utöver tre restauranger i Sverige finns också konceptet internationellt och som flaggskeppsrestaurang kommer du och ditt team bedriva träning för restaurangchefer, skiftledare mm från våra franchisetagare.
Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder. Vi arbetar med vår take på italiensk mat och dryck i en miljö som utmanar det vardagliga där service, effektivitet och kvalitet står i fokus. Med grym pizza, pasta och en unik cocktailbar arbetar du som Restaurangchef tätt i driften med ditt team och har helhetsansvaret för restaurangens KPI:er och en service som överträffar förväntningar.
Vår modell går ut på att alla medarbetare kan jobba på alla stationer i restaurangen och därför har vi stort fokus på planering av resurser, utbildning, arbetsledning och utveckling av rutiner.
Som restaurangchef rapporterar du till Head of Operations och arbetar tätt med huvudkontoret där du är en viktig länk mellan det strategiska arbetet och driften av restaurangen. Du kommer att ingå i olika spännande projekt och vara en pusselbit i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt koncept V.
Vem är du?
Som Restaurangchef är du operativ arbetsledare för restaurangen och ansvarar för att optimera driften. Du är en förebild för dina anställda och du drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifiera medarbetarnas styrkor och skapa en miljö där de kan växa. Prestige kommer aldrig i vägen för ditt närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil.
Du är:
- Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta
- Ha en god ekonomisk förståelse
- Stark personlig känsla för service
- Driftfokuserad i ditt sätt att arbeta
- Noggrant och strukturert arbetssätt
- Intresserad av mat och dryck
Det är meriterande om du har:
- Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt - arbetstidslagen,
semesterlagen samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.
- Minst 3 års ledarerfarenhet.
- Arbetat som restaurangchef/assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang- eller servicebranschen.
Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Ekonomi - Försäljning, råvarukostnad, personalkostnad, budget.
- Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
- Arbetsmiljö.
- Underhåll och renlighet.
- Säkerställa en god service med ansvar för gästnöjdhet.
- Säkerhet - Matsäkerhet, brand, hälsa och övergripande säkerhet.
- Produktkvalitet - Upprätthållning av standards, implementering av nyheter.
- Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.
Vad får du?
Ett utmanande och varierande arbete där du får chansen att utvecklas som ledare och coacha andra människor till att växa.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse.
Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till artin.haghnazarian@restaurangassistans.se
All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach