OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
I november öppnar vi vår krog Slagteriaktiebolaget även i Fältöversten på Östermalm. Den kommer att vara placerad intill vår prisbelönta butik Sabis Fältöversten. Nu är det drygt 2 år sedan Sabis öppnade sin krog vid namn Slagteriaktiebolaget vid Friends Arena i Arenastaden. Slagteriaktiebolaget utgår från Sabis historia av slakterier och är en bistro som även har ett härligt dryck- och caféutbud. Vi serverar frukost, fika, lunch och middag med fokus på kött, chark och lättsamma, fräscha rätter för gäster som är på språng. Restaurangen har ca 80 sittplatser. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.slagteriaktiebolaget.se
Ditt huvudsakliga ansvarsområde som restaurangchef är att ha ytterst ansvar för verksamheten med resultat- och personalansvar. Samt att verka för att totalupplevelsen av mat, dryck och service är hög. Du rapporterar till ansvarig driftschef för affärsområde Restauranger.
Vi söker en kvalitetsmedveten restaurangchef med erfarenhet av att starta upp en ny restaurang. Vi ser att du är driven och kreativ eftersom totalupplevelsen av mat, dryck och service ska vara hög och tempofylld på en händelserik adress.
Du behöver ha ett stort tålamod och ha ett organiserat sinnelag eftersom det är många nya rutiner som ska sättas. Du har goda ledaregenskaper och brinner både för att utveckla dig själv och att skapa en helt ny arbetsgrupp på ca 10 personer. Du har bra kontroll i ekonomihantering. På Sabis lagar vi all mat från grunden.
Tillträde i september. Arbetet är heltid och mestadels förlagt till dagar men även kvällar och helger eftersom restaurangen är öppen 7 dagar i veckan.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftschef Marcus Ekman tel. 0709-306957.
Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson