Restaurangchef till Scandic Skellefteå

Arbetsbeskrivning

På Scandic vill vi att alla ska ha känslan att de är bland vänner. Det gäller våra gäster och våra medarbetare, både i hur vi beter oss och hur vi ser ut.  Hos oss ska man aldrig känna sig dum när man vill ställa en fråga eller när man tappar skeden vid matbordet. För det finns inga dumma frågor och skedar är gjorda för att tappas! Att vi och våra gäster känner sig komfortabla och hemma är otroligt viktigt, för enligt oss är sann lyx detsamma som att kunna vara sig själv. För att åstadkomma detta tror vi att det krävs ledare som visar vägen, utvecklar, förbättrar verksamheten och är goda föredömen. Vill du vara en del av detta? Då väntar Scandic på dig!

Scandic Skellefteå är Norra Norrlands mest kompletta konferens- och kongressanläggning med 17 moderna mötesrum samt en stor kongressal för upp till 450 personer.

Nu söker vi dig – en driven ledare som vill utveckla vår restaurangverksamhet! Du gillar att ta ansvar, har ett gott värdskap och vill bidrag till en glädjefylld miljö som ger energi åt både kollegor och gäster.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med lokala försäljnings- och marknadsförings projekt och förväntas ta en aktiv roll i anläggningens övergripande strategiska arbete. Rollen innebär ett resultat- och personalansvar för restaurang, disk och frukost. Du ansvarar för inköp, inventering, samt att verksamheten följer Scandics koncept. Du ansvarar för att verksamheten följer de lagar och föreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.

Din profil

Du arbetar alltid mot gemensamma mål och är rak och tydlig i ditt ledarskap! Du skapar förutsättningar, är entusiasmerande, drivande och kvalitetsfokuserad. Du har en utvecklad känsla för service och ser till att gästen är i fokus samt skapar ett bra samarbete med övriga avdelningar på hotellet.

Du är kostnadsmedveten, driver merförsäljning och van vid att sälja in din produkt. Du är också duktigt på personalplanering och timoptimering för att kunna ge den bästa servicen och bästa resultatet.

Du är en del av driftsgruppen och har förmågan att se hela hotellets behov och vara ett föredöme för hotellets medarbetare. Du är flexibel, fördelar din arbetstid på bästa sätt, ser till verksamhetens behov och är medveten om att detta innebär arbetstid under morgon/kväll/helg.

Erfarenhet av Micros är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Karlsson, Food & Beverage Manager, på telefon 0910-752417 eller via mail: asa.karlsson@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Åsa Karlsson
+46 910 752417, +46 70 9735033
Patrik Nordkvist
+46 (0)910-752417, +46 (0)70-2941646
Patrik Nordkvist
+46 (0)910-752417, +46 (0)70-2941646
Negash Beyene
+46 (0)910-752419, +46 (0)721802129

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Skellefteå Skellefteå
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Heltid
  • Publicerat: 11 februari 2014

Besöksadress

Kanalgatan 75
None

Postadress

Kanalgatan 75
Skellefteå, 93178

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024