OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Skeppsbron 10 serverar vi innovativa och lekfulla menyer med höga smaker, spännande tillagningstekniker och kryddningar. Självklart är det endast de medvetet utvalda och finaste råvarorna i säsong som hamnar på din tallrik. Det allra bästa så lokalt som möjligt i Sverige, men även guldkornen från resten av världen. Restaurangen har 46 stolar i matsalen, 17 i baren och 12 i chefs table.
Vi söker restaurangchef till Skeppsbron 10 i Gamla stan.
Vi vill höja nivån i matsalen ett steg till och söker dig som vill vara med på vår resa. Vi söker en person som är framåtsträvande, service och resultatinriktad och har erfarenhet från liknande restauranger med höga gastronomiska ambitioner.
Om tjänsten:
Som restaurangchef hos oss kommer du i första hand ansvara för driften av vår restaurang, bar, chefstable med gästspel, winemakersdinners och viss festvånings verksamhet i ett historiskt 1600-tals hus i Gamla stan.
En viktig del av tjänsten är helhetsgreppet kring dryck och menyer. Det innebär en nästintill daglig kontakt med våra leverantörer och en stor förståelse för inköp och volymer. I rollen ansvarar du för att driva restaurang och bar i nära samarbete med vår köksmästare för att på ett optimalt sätt ta hänsyn till gästernas trivsel, ekonomi och personalens behov. Du är aktivt involverad och synlig för våra gäster och medarbetare i den dagliga driften av verksamheten.
Vi erbjuder ett väldigt spännande och utvecklande jobb i en attraktiv miljö. Utöver restaurangen bedriver vi även verksamhet för möten och privata middagar 3 våningsplan högre upp i huset. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och har förmåga att leda och utveckla våra medarbetare och naturligtvis ett brinnande intresse för mat och dryck. Vi söker dig som delar vår passion för förstklassig service och har ett naturligt gästfokus, du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar och vi ser gärna att du har:
Utomordentlig kunskap om mat och dryck i kombination gärna sommelierutbildning eller ett stort intresse
Minst tre års erfarenhet från liknande restaurang
Goda ledaregenskaper
Grundläggande datorkunskaper och hantering av på sociala medier
Svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
En vilja att nå och överträffa våra säljmål
God kommunikationsförmåga
Tjänsten är heltid med sex månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Visita.
Lön enligt ök.
Kopiera länken nedan för att läsa vad SvD skriver om oss:
https://www.svd.se/a/JQnmp4/krogguidens-8-basta-i-ar-klanderfri-kokkonst
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag.
2-4 års erfarenhet