OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en Restaurangchef som är sugen på att utveckla restaurangverksamheten på en spännande arbetsplats! Blomsterfonden är en ideell förening som arbetar för hem och vård åt äldre i Storstockholm. Blomsterfonden driver tre restauranger: Lisebergs cafe och matsalar i Älvsjö (från och med 1 oktober 2009), Svalnäs restaurang i Djursholm och Tallgårdens restaurang i Enebyberg, via dotterbolaget AB Blomstergårdar. Restaurangerna ligger i anslutning till Blomsterfondens äldreboenden och levererar också maten dit. Blomstergårdar tilldelades 2009 "matbranschens Oscar", Arla Foods Guldko för bästa seniorservering. Blomsterfonden är i ett utvecklingsskede och söker ny restaurangchef. Restaurangchefen kommer att driva den dagliga verksamheten på dessa tre enheter, och utöver det se nya möjligheter och utveckla restaurangerna vidare på olika sätt. Det finns gott om utrymme för en person med mycket ideer och egna initiativ. Ta chansen att få vara med på denna resa! Vi söker dig stämmer överens med följande kriterier; Beskrivning av arbetsuppgifter: Du kommer att ha personalansvar för restaurangpersonalen på 3 restaurangenheter Du kommer att vara budget och resultatansvarig Prissättning och kalkylering Schemaläggning Se över rutiner, manualer och policys Vara ansvarig för beställningar av varor Ha arbetsmiljöansvar Ansvara för att HACCP efterföljs Ansvarig för inventering Se till att näringsvärdet på maten överensstämmer med Livsmedelsverket Personliga egenskaper: Du är en starkt engagerad entreprenör som brinner för service och är den som visar vägen genom handling Du är prestigelös och öppen för arbete i alla delar av restaurangen när så behövs Du har ett genuint intresse för människor och kan anpassa dig utefter olika personligheter Som person är du en god organisatör och ledare som hela tiden ser nya möjligheter Kunskaper: Du har flera års erfarenhet i restaurang/kök och känner att du vill ha en ny utmaning Vi söker dig som tidigare varit restaurangchef / platschef i likvärdig verksamhet. Du är en tydlig ledare som får dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Du har tidigare haft budget och ekonomiansvar. Du tycker om att arbeta med människor och har god förståelse / kännedom. Detta är mycket viktigt, då man har en nära relation med de äldre och deras anhöriga. Du har god förståelse och kunskaper i HACCP. Känner du att det här är ett arbete för dig? Tveka inte att skicka din ansökan i dag!
Kontaktpersoner på detta företaget
Marie Höijer
08-578 578 00
Tina Salminen
08-578 578 00
Rekrytering Marie Höijer
08-578 578 00
Personalansvarig Tina Salminen
08-578 578 04
Rekrytering Tina Salminen
08-578 578 04
Personalansvarig Tina Salminen
08-578 578 00
VD Marie Höijer
08-578 578 00
Rekrytering Tina Salminen
08-578 578 00
Elin Ekman
08-578 578 01
Rekrytering Elin Ekman
08 578 578 01