OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Skansen är en hotell-, spa-, konferens- och restauranganläggning med 79 rum, flera konferenslokaler varav den största kan ta emot ca 250 gäster. Vi har en spa avdelning med 6 behandlingsrum samt relaxavdelning. I våra matsalar och festvåning kan vi ta emot ca 650 sittande matgäster samtidigt. I vår källare kan vi stolt visa upp en av världens största whiskykällare.
Hotel Skansen är i ständig utveckling - vi vill mer!
Vi söker just nu en erfaren restaurangchef som tillsammans med oss vill arbeta och utveckla vår verksamhet.
Du är positiv, kreativ, ansvarsfull med ett stort engagemang. Som restaurangchef ska du inspirera, coacha och utveckla ditt team.
Du har ansvar för både det operativa och det administrativa samt är en stor del i den dagliga driften. Du trivs att vara i driften bland våra gäster. Du har personalansvar med schemaläggning, rekrytering, utbildning och vidareutveckling av ditt team. Du sätter mål och säkerställer att vår gästnöjdhet alltid hamnar på topp. I tjänsten ingår en plats i ledningsgruppen.
Vi söker dig som:
*Är resultat- och målinriktad/fokuserad
*Är en ”doer” och har lätt att gå från ord till handling
*Arbetar strukturerat
*Har hög arbetsmoral
*Gillar att göra det lilla extra för gäster
*Vill utveckla och inspirera ditt team
*Brinner för yrket
*Kan jobba på alla stationer i restaurangen
*Plus är om du har ett intresse för whisky eller visar intresse för att lära dig
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30