OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gothia Towers systerhotell, Upper House högst upp i vårt mittersta torn, hittar du inte bara Göteborgs bästa utsikt utan även en av landets i särklass bästa restaurangupplevelser. Här har vi med värme och stort personligt engagemang levererat upplevelser av yppersta klass till gäster med mycket högt ställda förväntningar sedan starten 2013. Utmärkelserna har inte låtit vänta på sig. Årets Serviceupplevelse, Årets affärskrog, Årets Matsalsteam, Årets Lily Bollinger, Årets Framtidslöfte med flera, är bara några av de utmärkelser vårt duktiga team ligger bakom. 2016 fick vi vår första Michelinstjärna och vi blickar nu framåt och uppåt i vår ambition att tillsammans skapa nya smaker, dofter, helheter och intryck. Läs gärna mer om oss på www.gothiatowers.com.
Som Restaurangchef på Upper House kommer du i huvudsak arbeta med att leda och fördela arbetet på restaurangen tillsammans med ditt team. Tillsammans med Köksmästaren Gabriel Melim Andersson och coachning av Krister Dahl arbetar du med att utveckla vår verksamhet. Stort fokus i din roll kommer att ligga på att utveckla serviceupplevelsen i matsalen.
Vi söker dig som är medveten om hur viktigt det är att få alla små detaljer att samspela för att skapa en fulländad helhet. Du gillar utveckling. Vi söker dig som får medarbetare att växa och ständigt vilja nå nya höjder. En ledare som går in och ser varje dag på arbetet som en premiärkväll, och som med trygg och erfaren hand lotsar såväl gäster som medarbetare genom tillställningen.
Du rapporterar till Director of Restaurants.
Dina egenskaper
• Du är coachande och entusiasmerande som person
• Du har förmåga att skapa ett säljorienterat och gästorienterat ledarskap
• Du är trygg och ödmjuk i din ledarroll men också rak och tydlig
• Du skapar delaktighet genom egen operativ närvaro
• Du brinner för mat & dryck
• Service är en genuin egenskap hos dig
• Du har förmåga att analysera ekonomiska resultat och agera självständigt
• Struktur och uppföljning är viktigt
Vi vill att du har
• Du har en eftergymnasial utbildning inom Hotel/Restaurant Management eller motsvarande
• Du har tidigare arbetat som Restaurangchef eller F&B Manager med fördel från hotell/kedja
• Du har tidigare haft ett helhetsansvar med eget budget- och resultatansvar
• Erfarenhet från fine dining är meriterande
• Du talar svenska och engelska obehindrat. Ytterligare språk ses som mycket meriterande.
Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett spännande företag med en hög utvecklingspotential. Tjänsten är på heltid, tillsvidare (som inleds med provanställning)
Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 24 mars. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Executive Search. För ytterligare information kontakta: Helena Larson, +467 70 753 33 10, helena@pointpeople.se
Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Facklig kontaktperson för Unionen är Anna Åkerström,
031-750 88 93.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helena Larson
Tina Tropp Jerresand