OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hej Kompis! Är du restaurangchef och vill ha dubbelt så kul på jobbet? Nu letar vi efter just dig som vill ta lead och skapa dubbelmagi på vår nyöppnade restaurang på Norra Stationsgatan, Stockholm. Som restaurangchef hos oss driver du en restaurang med hög energi, mycket glädje, genuin mat och personlig service. Och som dubblare kommer det finnas tusen möjligheter att utvecklas vidare i många år för vi växer så det knakar och har en massa roligt på gång.
Det viktigaste för oss är att du älskar mat och dryck och brinner för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och goda resultat. Som restaurangchef kommer du vara den som förväntas göra magiska dubbelrekryteringar och ha örnkoll på gästupplevelsen, matkvaliteten, ekonomi och budget. Ditt jobb kommer vara att bygga och utveckla ett team som tillsammans når uppsatta mål och levererar en matupplevelse som är extra allt för gästerna varje kväll.
Dubbel Dubbel handlar om smaker och hantverket i köket. Grymma handgjorda dumplings, kinesiska smårätter, rolig dryck i glasen, alltid något som sticker ut och alltid en matresa. Vi kallar det Chinese Sharing och det serveras i en internationell miljö med hög energi till ett pangpris.
Vårt hjärta återfinns i Kina, med starka influenser från Szechuan och andra områden där hetta, kryddor och andra smakrika ingredienser återfinns.
Vi startade vår första Dubbel Dubbel för 10 år sedan. I dag finns det sex Dubbel Dubbel i Göteborg, Malmö, Lund, Norrköping och nu öppnar vi i Stockholm.
Ps. Du bör har minst 3 års erfarenhet av ledarskap inom restaurang samt minst 5 års yrkeserfarenhet inom restaurang från servis eller kök. Du talar och skriver engelska obehindrat och är ett ess när det kommer till datorvana. Ds.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökningar hanteras löpande
Dubbel Dubbel