Restaurangchef till vårt systerhotell Slottsgården Hotell & Restaurang

Arbetsbeskrivning

På Vadstena Klosterhotel bor du som heliga Birgitta i vår medeltida stad och upplever historien på ett storlaget vis. I Restaurant Munkklostret äter man middag i munkarnas gamla sovsalar, och på anläggningen kan man även ta del av spännande guidningar, prova förstklassiga viner i vår anrika vinkällare eller avnjuta några sköna timar i vårt Klosterspa där du omfamnas av värme och sinnesro. De tjocka väggarna, stengolven och höga kryssvalven skymtar om hur livet en gång var i klostret.

Idag är Klosterhotellet en modern anläggning med historiska anor. Här värnar vi om det autentiska och äkta. Verksamheten består av Restaurang, Hotell, SPA, Café, Kulturhistoriska evenemang & guidningar, Shop, Bar & Vinkällare med egen import av drycker från världens alla hörn.

Maj 2025 öppnar vi portarna till vårt nya boutiquehotell Slottsgården Hotell & Restaurang!

Som restaurangchef har du ansvaret för att skapa unika gästupplevelser för restaurangens besökare samt leda teamet i att ge oförglömlig service. Vi ser att du har erfarenhet från branschen och att du har ett brinnande engagemang för människor samt ett stort intresse för mat och dryck. Din positiva energi och ditt goda humör smittar av sig, du är initiativrik, kreativ och en riktig problemlösare. Du har goda samarbetsförmågor, är öppen och tar fullt ägarskap för gästernas totala hotellupplevelse, och inte bara ditt eget ansvarsområde, varje dag. Tjänsten är förlagd till kvällar och helger – precis som det vanligtvis är när man arbetar på hotellrestaurang. Delvis ansvarig för sena incheckning av hotellgäster. Tjänsten är 100%.

Följande arbetsuppgifter:

• Operativt arbete där det förväntas att du är i drift större delen av din arbetsdag både i restaurang och catering.

• Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.

• Leda och fördela arbetet samt schemalägga restaurangpersonalen.

• Ansvarig över rekrytering

• Säkerställa bemanning samt hantera sjukanmälningar.

• Traditionellt serveringsarbete; försäljning och servering av mat och dryck till våra gäster.

• Ansvarar för både restaurang och bar.

• Ansvara för att hålla menyer, skyltar, priser och artiklar uppdaterade vilket kräver en viss datakunskap.

• Ansvarar för att ta emot och hantera bokningsförfrågningar.

• Att arbeta för ökad lönsamhet, hög kvalitet och för att nå avdelningens mål.

• Kontinuerligt följa upp gästnöjdheten.

• Inköp av dryck/material som behövs till driften samt evenemang som är bokade.

• Inventering varje månadsslut Vid anställning presenteras en fullständig arbetsbeskrivning samt en översikt över mandat och förväntningar.

Hoppas just du är vår nya stjärna!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Vadstena Klosterhotel
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 december 2024
  • Ansök senast: 30 mars 2025

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024