OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Phil´s Burger är ett växande koncept och av många klassat som en av Stockholms bästa restauranger för gourmet-hamburgare.
Hos Phil’s Burger ges möjligheten att arbeta på ett expansivt och framgångsrikt företag med ett tydligt och tilltalande koncept. Under våra knappa trå år har vi växt från en till sex restauranger. De närmaste åren kommer vi fortsätta växa i Sveriges största städer och därefter i Norden. Detta ger våra medarbetare möjlighet att arbeta på olika enheter, i olika städer och framöver även i olika länder. Vår kultur präglas av ett starkt engagemang, kvalitet och en vilja att ständigt utveckla sig själv och företaget. Hos oss får allas personlighet ta plats och alla medarbetare ses som en viktig del i vår utveckling. På Phil’s Burger är teamet viktigt och vi värderar högt att ha kul tillsammans. Vi tror på våra medarbetare och låter dem få möjlighet att växa och göra karriär inom företaget.
Vi driver idag sex restauranger belägna på Kungsholmen, Gärdet, Stureplan och Sundbyberg i Stockholm samt i centrala Uppsala och i Eskilstuna. Samtliga har öppet mån-sön, med både lunch- och middagsservering.
Vi söker nu en restaurangchef för vår restaurang i Uppsala som öppnande i april 2016.
Arbetsbeskrivning:
I tjänsten som restaurangchef har du fullt ansvar för hela driften av restaurangen. Du ansvarar för budget, resultat, kvalité och service.
Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:
Ansvarar för ytterst hög kvalité på våra produkter
Ansvarar för ytterst hög kvalité på service till våra gäster
Personalfrågor
Schemaläggning
Systematisk utvärdering och utveckling
Hygien och egenkontroll
Inköp och inventering
Kassahantering
Administration
Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker. Du är en ledare som är lyhörd för både gäster och kollegor. Du samarbetar väl med andra och har en god förmåga att bygga och utveckla ditt team vilket, tillsammans med mycket hög kvalité på maten som serveras samt hög service till våra gäster, är helt avgörande för din framgång.
Vi söker dig som är arbetsam då du även själv arbetar i den dagliga driften vilket innebär arbete på kvällar och helger. Vidare är du som person utåtriktad och har en förmåga att få våra gäster att känna sig välkomna, glatt och omsorgsfullt omhändertagna.
Utbildning och erfarenhet
Du har minst 3 års erfarenhet av att leda en restaurangverksamhet och har en mycket god ekonomisk förståelse. Din erfarenhet av personalledning har stor betydelse och du är van att arbeta med en strukturerad kvalitetsutveckling samt en mycket god service. Detta hanterar du även under perioder med hög arbetsbelastning.
Det är meriterande om du har utbildning inom hotell/turism och restaurang eller kockutbildning.
Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Nina Rombo
Joakim Hedqvist
Jenny Haglund
0704930783
Sofia Wetterberg
Maria Hellström
Mattias Skarnäs
073-3589550
My Johansen
0766105375
Mattias Skarnäs
My Johansen
Jelena Pavicic