Restaurangchef V - Italiano Moderno Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder. Vi arbetar med vår take på italiensk mat och dryck i en miljö som utmanar det vardagliga där service, effektivitet och kvalitet står i fokus. Med grym pizza, pasta och en unik cocktailbar arbetar du som Restaurangchef tätt i driften med ditt team och har helhetsansvaret för restaurangens KPI:er och en service som överträffar förväntningar.
Vår modell går ut på att alla medarbetare kan jobba på alla stationer i restaurangen och därför har vi stort fokus på planering av resurser, utbildning, arbetsledning och utveckling av rutiner.
Som restaurangchef rapporterar du till COO och arbetar tätt med huvudkontoret där du är en viktig länk mellan det strategiska arbetet och driften av restaurangen. Du kommer att ingå i olika spännande projekt och vara en pusselbit i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt koncept V.
Som Restaurangchef är du ytterst ansvarig för driften, i kombination med personalansvar och att nå uppsatta finansiella mål. Du är en förebild för dina anställda och du drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifiera medarbetarnas styrkor och skapa en miljö där de kan växa. Prestige kommer aldrig i vägen för ditt närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil.
Du är:
Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta
Ha en god ekonomisk förståelse
Stark personlig känsla för service
Driftfokuserad i ditt sätt att arbeta
Noggrant och strukturerat arbetssätt

Det är meriterande om du har:
Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt - arbetstidslagen, semesterlagen samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.
Minst 3 års ledarerfarenhet.
Arbetat som restaurangchef/assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang- eller servicebranschen.

Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
Ekonomi – Försäljning, råvarukostnad, personalkostnad, budget.
Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
Arbetsmiljö.
Underhåll och renlighet.
Säkerställa en god service med ansvar för gästnöjdhet.
Säkerhet - Matsäkerhet, brand, hälsa och övergripande säkerhet.
Produktkvalitet – Upprätthållning av standards, implementering av nyheter.
Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.

Vad får du?
Ett utmanande och varierande arbete där du får chansen att utvecklas som ledare och coacha andra människor till att växa.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: V Restaurant
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 juli 2024
  • Ansök senast: 1 januari 2025

Liknande jobb


23 november 2024

Är du vår nya stjärna?

Är du vår nya stjärna?

22 november 2024

22 november 2024

22 november 2024