OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jobbeskrivning
Restaurang V är flaggskepprestaurangen i vår globala koncern. Här arbetar vi med vår take på italiensk mat och dryck i en miljö som utmanar det vardagliga där service, effektivitet och kvalitet står i fokus. Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder.
Med grym pizza, pasta och en unik cocktailbar arbetar du som Restaurangchef tätt i driften med ditt team och har helhetsansvaret för restaurangens KPI:er och en service som överträffar förväntningar. Som flaggskeppsrestaurang kommer du och ditt team bedriva träning för franchisetagare och deras Restaurangchefer, skiftledare mm. Arbetet är varierande och i det ingår kvällar och helger.
I din roll som Restaurangchef är det mycket ”hands on”. Prestige kommer aldrig i vägen för närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil. Vår modell går ut på att alla medarbetare kan jobba på alla stationer i restaurangen och därför har vi stort fokus på planering av resurser, utbildning, arbetsledning och utveckling av rutiner.
Du rapporterar till Head of Operations och arbetar tätt med huvudkontoret där du är en viktig länk mellan det strategiska arbetet och driften av restaurangen. Du kommer att ingå i olika spännande projekt och vara en pusselbit i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt koncept V.
Kvalifikationer
Till denna roll söker vi en energifylld och driftorienterad person, som är lösningsfokuserad i sitt arbetsätt då förutsättningar och behov växlar. Du brinner för att överträffa gästernas förväntningar och har en förståelse för hur ditt ledarskap i restaurangen på olika sätt gör det till verklighet!
Det är meriterande om du har arbetat som restaurangchef/assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang- eller servicebranschen, samt om du har arbetslett ledare förut.
Vidare ser vi att du har
Gästen i fokus och planerar samt leder därefter.
Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt - arbetstidslagen, semesterlagen samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.
Minst 3 års ledarerfarenhet.
Förmåga att arbeta självständigt.
Är en naturlig, närvarande ledare som drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifierar medarbetarnas styrkor och skapar en miljö där de kan växa.
Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften. Det innebär, dock inte uteslutande:
- Ekonomi - Försäljning, råvarukostnad, personalkostnad, budget.
- Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
- Arbetsmiljö.
- Underhåll och renlighet.
- Säkerställa en god service med ansvar för gästnöjdhet.
- Säkerhet - Matsäkerhet, brand, hälsa och övergripande säkerhet.
- Produktkvalitet - Upprätthållning av standards, implementering av nyheter.
- Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.
Om företaget
Fast Fine Restaurant Group är ett företag som skapar och driver olika restaurangkoncept i Sverige och internationellt. Idag har Fast Fine koncepten V Pizza i Göteborg, 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm samt V i Malmö. Internationellt finns vi genom franchise i Antwerpen i Belgien och Riyadh i Saudiarabien. Under 2023 fortsätter expansionen med båda koncepten i bl a Belgien och Spanien.
Bold, Aware & Energetic är våra ledord. Vi strävar efter att rakryggade kunna stå för det vi levererar, att vi överträffar våra gästers och varandras förväntningar och att vi sprider en positiv energi omkring oss och därmed göra varandra bättre! Med restauranger och team i olika delar av världen har vi fått uppleva och lära oss det bästa av olika arbetskulturer och miljöer.
Information om ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på kvällar och helger.
Sista ansökningsdag är den 30 juni. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via email.