OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor såväl som rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Vi söker nu en Restaurangchef och två ass Manager för kunds räkning till ett helt nytt restaurangkoncept i Sverige. I höst lanseras den första Vapianorestaurangen i Stockholm/Sverige. Vapiano är en restaurangkedja som expanderar mycket snabbt internationellt och som 2006 utnämndes till "Concept of the Year" av branschtidningen Food Services Europe & Middle East - se www.vapiano.eu. För närvarande finns restauranger i Tyskland, Österrike, Schweiz, Belgien, Holland och Turkiet och inom kort också i USA. Vapianos koncept tillhör segmentet "fast casual", vilket innebär att maten serveras snabbt och till ett bra pris men i en mycket angenäm miljö som är varm, välkomnande och modern. Du är en ansvarsfull och serviceorienterad person som är mycket kvalitetsfokuserad. Tillsammans med dina chefsassistenter/skiftledare koordinerar och kontrollerar du hela verksamheten. Restaurangchefens yttersta ansvar är att se till att verksamheten är effektiv samt att hela tiden ha ett "helikopterperspektiv". Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet som restaurangchef - gärna också från systemgastronomi - samt även ett ekonomiskt "mind-set". Ett självständig och systemorienterad arbetsstil är för dig är lika självklart som att du har fokus på gästernas trivsel.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach