Restaurangchefer, Sjörök & Biobaren

Restaurangchefer, Sjörök & Biobaren

Arbetsbeskrivning

Restaurangchefer, Sjörök & Biobaren
Två av Krogfamiljens restauranger söker varsin inspirerad restaurangchef.
Ligger kreativ och hållbar utveckling dig i fatet?
Får ditt driv och engagemang fem stjärnor?

Då finns det en plats för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Restaurangchef har du alla möjligheter att driva, leda och utveckla din restaurang i en koncern som tror på att satsa på inspiration och kreativitet.

Till dina arbetsuppgifter som Restaurangchef hör bland annat inköp av mat och dryck, samt övrigt servismaterial. Du planerar för såväl högtider som för en vanlig tisdag och schemalägger personal därefter. Du satsar helhjärtat för att skapa, leda och utveckla ett varmt, nära och kunnigt team. Du arbetar tillsammans med teamet och ser till att gästerna får den bästa tänkbara servicen. Där kommer din mat- och dryckeskunskap väl till pass i ditt dagliga möte med gästen.

Du är med från start till mål med att planera, sjösätta och ro våra olika event i hamn.

I din roll är du även ansvarig för rekrytering och bemanning av säsongs- och eventpersonal.

Som en del av ledningsteamet, i ett nära samarbete med vår VD Johan och Krogfamiljens andra restaurangchefer, bidrar du med förslag till verksamhetsplan för året. I ledningsteamet sker även uppföljning av försäljning, ekonomi och personalförsörjning.

Marknadsföring för restaurangen sker främst genom de sociala mediekanaler du som Restaurangchef ansvarar för att driva, med grafiker och fotograf som stöd. Här får gäster och kunder ta del av information om event, menyer och matkärlek direkt från restaurangens hjärta.

Du som Restaurangchef
För att lyckas och trivas i tjänsten är du sannolikt en typisk eldsjäl. I ditt arbete skapar du den ordning som behövs för att kunna nå de mål du visualiserat. Det är här dina idéer kommer in; med ett kreativt och driftigt sinne som ditt, känns allt möjligt. Du gör verklighet av koncept och planer genom en vinnande kombination av vilja, driv och erfarenhet av vad det innebär att verka i en lysande servicemiljö.

Du har troligtvis hunnit samla på dig en del kunskaper om mat och dryck i rätt kontext. Kanske har du ett eget specialistområde du älskar möjligheten att få berätta lite extra om?

När det kommer till ledarskap beskriver du gärna ditt eget som coachande och tydligt. Du har förmåga att se vad respektive medarbetare behöver för att vara sitt bästa jag i sin roll. Du är närvarande och prestigelös, eftersom du vet att en lyckad kväll är en laginsats.

Att arbeta på kvällar och helger bör kännas som ett positivt inslag i din arbetsvardag.

Lär känna Sjörök och Biobaren
Som arbetsgivare tror vi på en kamratlig och familjär arbetsmiljö. Dessutom erbjuder vi självklart det lilla extra för att fortsätta hålla vår guldkant i toppskick.

På Sjörök och Biobaren ser vi gärna en utveckling av vår personal. Vi tycker om att inspireras inom mat och dryck; vi gör det genom resor tillsammans, utbildningar och viljan att lära nytt.

Spana in våra koncept närmare på:

www.biobaren.se (http://www.biobaren.se/) www.sjorok.se (http://www.sjorok.se/)

Vilket koncept lockar mest?

Tjänsten
Fast anställning, tillsvidare. Inledande provanställning
Start omgående enligt överenskommelse.

Ort
Karlskrona

Din ansökan
Ansöker gör du med CV och personligt brev.
Vi ser fram emot att få lära känna dig närmre.

Om du har frågor om ansökan kan du kontakta
Åsa Davidsson, 0708 - 65 23 50 eller maila till asa@engqvistzimmerman.se

Tidsplan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Engqvist & Zimmerman HR Partner
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 april 2021
  • Ansök senast: 20 maj 2021

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024