Restaurangchef/Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu förstärkning till vårat team till kommande sommarsäsong.
Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och tar din roll och ditt arbete på största allvar. Det är väldigt viktigt att du trivs och att du tycker att det är riktigt roligt att gå till jobbet. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med roliga arbetskamrater.
Dina arbetsuppgifter som restaurangchef/hovmästare kommer bla, att vara:
• är trygg & erfaren, leder genom exempel och stöttar kolleger där det behövs.
• är service- & säljfokuserad
• kan sätta gränser och riktlinjer
• är bra på att ta emot och ge feedback
• utvecklar produkten och ser själv fram emot att utvecklas
• är skicklig på att kommunicera
• är noggrann & har känsla för detalj
• givetvis mycket intresserad av mat & dryck
• är en initiativtagare
• är mån om att alla tänker i ett “vi-perspektiv”
Dina dagar består bland annat av att:
• säkerställa jämn och hög nivå av service
• se över personalbehovet och utveckla kollegerna i restaurangen
• finnas på plats under service
• planera och strukturera arbetet I restaurangen
• mäta och uppmuntra till merförsäljning
• hålla koll på lager och köpa in dryck efter behov
Tjänsten är från maj-september, heltid med inviduell lönesättning.
Ansökan skickas till info@zgastronomi.se
Välkomna in till oss!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Rökeriet Nyköping Nyköping
  • 2 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 januari 2023
  • Ansök senast: 1 mars 2023

Postadress

Anatorget
Nyköping, 61135

Liknande jobb


Hovmästare till Fjällnäs Est.1882

Hovmästare till Fjällnäs Est.1882

5 januari 2025

Karismatiskt Driftansvarig

3 januari 2025