OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker Framtiden AB en service- och kvalitetsmedveten ledare till vår kund inom restaurang Om kunden: Vår kund är ett svenskt familjeföretag som driver resturanger längs vägarna.De vill vara en annorlunda mötesplats längs vägarna.Miljön är fräsch, modern och personlig.Servicen hjälper gästerna att koppla av och maten skapar trivsel och harmoni.De serverar moderna, trendiga och hälsosamma produkter av kunniga och motiverade medarbetare.Deras vilja och ambition är att skapa positiva upplevelser för sina gäster och där glädjen är en del i arbetet.Vår kund använder i sin produktion enbart högkvalitativa varor.De utbildar löpande sina medarbetare i varsam hantering av dessa varor och dess tillagning. Deras koncept förnyas och förbättras ständigt.Under senare år har de kompletterat några restauranger med en coffee shop, ett nytt koncept för resenärer som vill koppla av över en kopp espresso eller cafe latte.Här kommer att serveras lättere rätter som Panini och fräscha smörgåsar.De har också ett nytt FastFood koncept inriktad mot resenärer som inte har tid för en riktigt måltid utan nöjer sig med en något enklare.Här kommer de bla.att erbjuda upp till fyra spännande korvar med tillbehör, två hemlagade soppor och ett brett sortiment av sallader.De samarbetar med ledande företag runt om i Europa och är uppdaterade på trender och förändringar som sker i branschen.I dagsläget är vår kund inne i en spännade och expansiv fas.För att täcka upp behovet av framtida resturangchefer har de nu skapat ett utbildningsprogram.De letar nu efter kandiadter som kan gå som restaurangchefstrainee för att inom sex månader ta över en egen restaurang. Arbetsuppgifter och omfattning: Som restaurangchefstrainee kommer du att genomgå en utbildning under 6 månader för att sedan ta över en av anläggningarna.Till en början kommer du att bli utbildnad på huvudkontoret för att sedan gå ut i verksamheten som en arbetledare. Som restaurangchef kommer du att få mycket frihet under ansvar.Hur du väljer att driva restaurangen är upp till dig, men du måste kunna leverera.I dina ansvarområden kommer det att ingå ett helhetsansvar över budget, resultat, lokal marknadsföring, personal, inköp och administrativa uppgifter mm. Omfattning: Heltid Skallkrav: 1.Du ska ha stor social förmåga och vara utåtriktad 2.Du ska vara strukturerad och ordningsam då det ingår viss administration 3.Du ska ha möjlighet att flytta för en tjänst på annan ort 4.Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap Meriterande: 1.Det är meriterande om du har en akademisk utbildning Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som restaurangchefstrainee är det viktigt att du är nyfiken och öppen för förändringar.Du är en ledare som trivs med att vara ute på golvet och möta alla olika typer av människor.För dig är den en självklarhet att knyta många kontakter och arbeta lokalt. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter!Arbetstider och anställningsform: Rullande schema.Du kommer inledningsvis att vara anställd av Framtiden och jobba som uthyrd konsult hos ett av våra spännande kundföretag.Därefter övergår du i anställning till samma kundföretag.Kommun: Stockholms stad Tillträde: Mars Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före annonsens slutdatum Ansökan senast: 2010-03-12 Låter detta som ett jobb för dig?Eller känner du någon som är lämplig?Kontaktperson:Karin Adin, personalansvarig.Tel.