Restaurangkock

Arbetsbeskrivning

till Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Landstingsservice AB är ett landstingsägt bolag som består av två affärsområden. Affärsområdena omfattas av en länsövergripande verksamhet på tre sjukhus i Sörmland: Katrineholm, Eskilstuna och Nyköping.

Inom Verksamhetsnära Service bedriver vi bl.a Kostverksamhet. Vi arbetar i en teamorganisation, där det dagliga arbetet leds av teamledare på plats.

Kostserviceverksamheten i Landstinget Sörmland befinner sig i ett utvecklingsskede där förändring är en del av vardagen. Vi har matkvalité och måltidsglädje i fokus och är utsedda som ett gott exempel i svensk sjukhusmat 2012.

Vi söker en Restaurangkock till Restaurang Josefin på Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Ref.nr: LS-SAB14-081
Sista ansökan: den 9 mars 2014

Kostservice
Vi arbetar i en kundfokuserad processorganisation, med tydliga rutiner och arbetsbeskrivningar. Vi har en teamorganisation, där det dagliga arbetet leds av teamledare. Som restaurangkock arbetar Du framför allt i produktionsköket men även andra arbetsuppgifter inom köket förekommer. Produktion av totalt ca 800 portioner per dag.

Tjänsten omfattar 100% tjänstgöring på schemalagd arbetstid. Helgtjänstgöring förekommer.

Är Du en kock som brinner för att laga mat till många och vill lägga ned stor omsorg för att lyckas med resultatet? Vill Du anta utmaningen att vara med och utveckla vår kostorganisation inom Landstinget Sörmland? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som restaurangkock vid vårt kök i Katrineholm.

Som restaurangkock ansvarar Du för att
Den dagliga produktion sker enligt de rutiner som finns
Planera och beräkna råvaruåtgång till dagens produktion
Rätt kvalitet på måltiderna levereras
Utföra de mätningar och dokumentation som ska göras enligt egenkontrollprogrammet
Följa det länsövergripande restaurangkonceptet
Ge service i toppklass åt våra gäster

Dessutom vill vi att
Du har förmåga att samarbeta inom teamet enligt de rutiner som finns, men du kan fatta egna beslut och ta egna initiativ när situationen så kräver-.
Du ser fördelar i att arbeta med recept och vill vara med och utveckla våra recept.
Du har flerårig vana från restaurangbranschen och vill lägga ned stor omsorg för att uppnå ett gott resultat till våra matgäster. Du har gästen i fokus och brinner för att ge service.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock eller har likvärdig utbildning/erfarenhet.
Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Du har en god vana från restaurang branschen.
Du behärskar svenska språket flytande i såväl i tal som skrift
Du har god förmåga att hantera stressade situationer samt har en god fysik.

Tillträde
Efter överenskommelse
Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Johanna Axby, Verksamhetsområdeschef 0767-244 609

Fackliga företrädare
Annicka Zeipel, Kommunal 0150 -56117
Kent Carlsson, Vision 0761- 098 416

Välkommen med din ansökan senast den 12 mars 2014 till:

landstingsservicediariet@dll.se
eller Sörmland Landstingsservice AB, 611 85 Nyköping
Märk ansökan med ref-nr LS-SAB14-081

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner på detta företaget

Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-56010
Björn Johansson
0150-560 10
Mikael Palo, kultur- och utbildningschef, 070-518 72 42

Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-560 10
Linda Molander
0150-560 10
Kenth Persson
0150-560 10
Mikael Kjellander
0150-560 10
Peter Sköld
0150-560 10

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Landstinget Sörmland -
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast lön. Kollektivavtal finns.
  • Heltid, tillsvidare.
  • Publicerat: 25 februari 2014

Besöksadress

Repslagaregatan 19
None

Postadress

None
-, -

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010