OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Att säsonga i Kungsberget är både en merit på cv:t och en fantastisk upplevelse. Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 22/23. Jobba i ett sammansvetsat team, bidra till en oförglömlig semester för våra gäster och njut av skidåkning i toppklass.
Dina uppgifter
Som restaurangmedarbetare är ditt yttersta mål att se till att vi överträffar gästens förväntningar. Du är vårt ansikte utåt och har arbetsuppgifter så som servering, kassahantering, diskning, dukning, samt andra vanligt förekommande sysslor i en restaurang. Vi ser till att du får rätt upplärning så att du känner dig trygg i alla arbetsuppgifter.
Bland vårt restaurangutbud hittar du restauranger som erbjuder allt från enklare luncher och bufféer till finare à la carte-menyer. Läs mer om våra restauranger här. (https://www.kungsberget.se/restauranger/)
Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.
Vem är du?
Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.
Krav och meriterande
- Restaurangerfarenhet är naturligtvis till din fördel, där kassavana eller hantering av livsmedel är ett plus.
- Du ska vara bekväm med engelska eller svenska språket i tal och skrift.
- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.
Ansök
Detta är en säsongsanställning tom april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 11 december men skicka in din ansökan snarast då tjänsten skall tillsättas omgående. Har du frågor? Kontakta HR-chef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01.