OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inom vårt hotellkoncept SkiStar Lodge har vi ett stort utbud av restauranger och caféer. A la carte restauranger, sportbar, lunchrestauranger och café. I vår restaurangverksamhet söker vi, restaurangbiträden, cafébiträden, bartenders, hovmästare och serveringspersonal.
Våra restauranger finns i Lindvallen på SkiStar Lodge Experium och i Trysil på våra hotell Radison Blu.
En stor del av arbetet innebär att ta emot beställningar, rekommendera och servera mat och dryck samtidigt som man ser till att våra gäster får bästa tänkbara service.
Arbetsuppgifter
Restaurangbiträde/serveringspersonal
Som restaurangbiträde/serveringspersonal kommer du att arbeta i någon av våra restauranger med bordsservering eller bufféservering. I dina arbetsuppgifter kommer du ta emot beställningar, servera, duka av bord samt hålla ordning och reda i lokalen.
Cafébiträde
Som Cafébiträde kommer du att arbeta på något av våra caféer. Här kommer du att tillreda kaffe, olika sorters fika och lättare mat. Här arbetar vi med servering över disk. Du kommer även att diska samt städa rent i lokalen.
Bartender
Som bartender blandar och serverar du olika sorters dryck. Du kommer även att hjälpa till att servera, plocka disk samt duka bord i restaurangen.
Frukostvärd
Som frukostvärd arbetar du tidiga mornar och du kommer vara den första våra
gäster möter. Du kommer att arbeta med lättare tillredning och uppläggning av
vår frukostbuffé, påfyllning samt diskplock ingår också i dina arbetsuppgifter.
Hovmästare
Som hovmästare tar du emot våra gäster vid ankomst. Du kommer i din roll att vara delaktig i att leda restaurangens medarbetare, säkerställa vår kvalité och service samt finnas där för gästrelaterade frågor. För denna tjänst ser vi gärna att man har tidigare erfarenhet inom liknande arbeten eller inom arbetsledning.
Kvalifikationer
Arbetet passar dig som är engagerad, serviceinriktad, stresstålig och ansvarsfull. Du gillar att skapa positiv energi och sprider gärna den vidare till såväl medarbetare som våra gäster. Du tycker om struktur, ordning och reda. Att sträva efter att överträffa gästens förväntningar ser du som en självklarhet i arbetet. Ett brinnande intresse för andra människor samt mat och dryck ser vi som en självklarhet!
Du är van att stundtals arbeta i högt tempo och gillar när det är mycket att göra på din arbetsplats. Utbildning och/eller erfarenhet är meriterande men är inte ett krav om du har rätt inställning och driv för att vilja lära dig mer!
Här kommer du utvecklas i ditt yrke och få stor produktkännedom om mat och dryck. Du blir vårt ansikte ut mot gäst, vilket ställer höga krav på din sociala kompetens.
Anställningsperiod/form:
Vi söker personal som kan börja redan nu och jobba säsongen ut! Men också inför sommarperioden maj - augusti med möjlighet till förlängning över höst och vinter.
Kontaktpersoner på detta företaget
Affärsområdeschef Lars Lifvendahl
070-235 90 51
Arbetsledare Spa Anna Johansson
Karin Hurtig
Camilla Sundqvist
070 254 86 16
Mats Pettersson
F&B manager Eddie Malmberg
Restaurangchef Matilda Gustafson
Sebastian Jarild
070 254 86 16
Sebastian Jarild
Köksmästare Jonas Möller