OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare.
Är du utbildad inom matlagning /livsmedel och har ett stort intresse för mat? Vi söker nu en person inför sommaren med erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och vill laga mat till våra medarbetare och besökare på Dafgårds. Dafgårds restaurang erbjuder våra gäster frukost och lunch samt fikapauser. I ditt arbete kommer det att ingå vanliga dagliga köksrutiner, arbetsuppgifter och det ansvar som finns i ett kök.
Kvalifikationer & Egenskaper
Vi söker dig som har genomgått Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller har motsvarande utbildning/erfarenhet. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Vi ser vidare att du har en god känsla för kvalitet och förstår vikten av god hygien och renlighet.
Arbetstiderna är dagtid.
Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning efter sommaren.
Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "skicka ansökan" i denna annons. Ansökningar som kommer in via brev eller e-mail tas tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Johan Fondelius, johan.fondelius@dafgards.se
Sista ansökningsdag: 1 juli 2022
Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1 200 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.