Restaurangpersonal till Kitchen & Table Örebro

Arbetsbeskrivning

Kitchen & Table på Clarion Hotel i Örebro öppnade i oktober 2013 och blev omedelbart en succé. Vi behöver nu förstärka vår organisation inom flera områden.

Frukostvärd/värdinna:

Våra frukostvärdar och värdinnor har som främsta uppgift att ge hotellets gäster en behaglig start på morgonen. Vi serverar en i stora delar ekologisk frukost i behagliga omgivningar, som av många anses vara Örebros bästa. Arbetet består i allt från enklare matlagning till dukning och avdukning. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och har ett gott morgonhumör.

Serveringspersonal / bartender

Inom Kitchen & Table lever vi efter begreppet fun dining. Vår serveringsperson är serviceinriktad, avslappnad och flexibel. Arbetet består i att leverera värdskap i toppklass och kunna erbjuda breda kunskaper om restaurangens meny och drycker. Vi söker dig som älskar servicebranschen och har tidigare erfarenhet av servering. Som bartender ska du också ha god vana från arbete i bar.

Diskare:

Under kvällar och helger har vi behov av en diskare. Din främsta uppgift blir att leverera omsorgsfullt diskat porslin, men i arbetet kan även ingå enklare köksarbete. Vi söker dig som är i fysiskt god kondition, ordningsam och har ett serviceinriktat och positivt sätt


Välkommen med din ansökan ställd till nathalie.ekholm@choice.se senast den 21 oktober

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Örebro ÖREBRO
  • 5 platser
  • 6 månader eller längre
  • Deltid
  • Publicerat: 8 oktober 2013

Besöksadress

Kungsgatan 14
None

Postadress

Kungsgatan 14
ÖREBRO, 70211

Liknande jobb


20 december 2024

20 december 2024

Servitör/servitris

Servitör/servitris

20 december 2024