Restaurant J söker kockar inför sommaren

Arbetsbeskrivning

Restaurant J, ett marint brasserie i Nacka Strand, vilar precis vid vattenbrynet och marinan med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden. En mer havsnära måltidsupplevelse kan du knappast få så här nära city. När uteserveringen är öppen kan hela 250 gäster njuta av maten och miljön. Inne i den ljusa och marint inredda restaurangen med 90 sittplatser serveras amerikanskinspirerad brasseriemat med tonvikt på fisk och skaldjur. Enkelt, men förstklassigt är ledorden. Våra helgbruncher är lika populära i sommarsolen som inne vid den sprakande brasan under vinterhalvåret.



Vi söker flera kockar inför sommarsäsongen på Restaurant J.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från att arbeta som kock och det är viktigt att du kan arbeta hela sommaren.

Vi erbjuder både heltid och deltidstjänster och anställningen börjar i mitten av maj. Det är varierande arbetstider men mestadels kvällar och helger.

Rekryteringarna sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut.

Ser fram emot din ansökan.

Vi frågor är du välkommen att kontakta Erik på nedan mail.

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Edstein, Receptionschef

Pawel Petersén, VD
0705224475
Emelie Alm, Director of inhouse sales
0709 60 22 70

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nobis AB
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 april 2021
  • Ansök senast: 15 april 2021

Besöksadress

Stallmästaregården Norrtull
None

Postadress

Box 1616
Stockholm, 11149

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024