OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Gillet Brasserie & Lounge har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden. Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vi söker en inspiratör med energi som får både medarbetare och restaurangen att växa. Din drivkraft och förmåga att leda och utveckla entusiastiska och talangfulla medarbetare blir avgörande. Talanger som tillsammans kommer att utgöra restaurangens själ och atmosfär.[Du[har ett gediget intresse och kunskap[om mat och dryck och har arbetat tidigare i ledande befattningar.[ Du har en positiv inställning för ett krävande jobb med många snabba växlingar, och ser varje förändring som en utmaning. Tjänsten innefattar ansvar för: .[Servis .[Bartenders I tjänsten ingår: .[Leda och fördela arbetet i restaurang, bar och festvåning. Totalt driftsansvarig för restaurangen (renlighet, fungerande POS system, lagerkontroll, beställning av material mm). .[Delaktig i utveckling av revenue arbete så som Menu Engineering. .[Ansvar för budget, kostnader och resultat, analys av resultatet och utarbetning av aktivitetsplan för att nå nyckeltal och mål för sin avdelning. .[Månatlig inventering som lämnas till hotellchef. .[Kassahantering ( separat instruktion skall signeras av all personal )[ .[Jourtjänstgöring enligt schema. .[Fortsätta utvecklingen med att skapa en levande mötesplats i bar och restaurang enligt hotellets affärside. .[Personalansvar vilket innebär schemaläggning, information om företagets policies, utbildning och vidareutveckling av personal. Detta innefattar även utvecklingssamtal och information till personal om vad som händer i huset. Utbildningar som inte sker av RM själv (exempelvis brand, ansvarsfull alkoholhantering etc) skall planeras i samråd med hotellchef. .[Rekrytering av personal i enlighet med företagets policy, Attitude at Clarion, och i samråd med hotellchef. .[Tid- och löneredovisning samt prognos av personalbehov i därtill dedikerade system. .[Ansvar för att personalplanering görs på det för företaget mest kostnadseffektiva sätt och enligt gällande fackliga avtal. .[Inköp inom ramen för godkänd budget. .[I samarbete med[hotellchef och försäljningsavdelningen koordinera ev sälj, PR och marknadsaktiviteter. .[Hålla sig informerad om aktuella restaurangtrender. .[Medverkar i samtliga, för tjänsten, relevanta internmöten. Ansvar för egna avdelningsmöten. .[Följa gäst- och kundfeedback via befintliga system och, där det behövs, kommunicera med gäster och kunder för att ständigt söka förbättring. Restaurant Manager (RM) rapporterar till[Hotellchef. RM är avdelningschef och medverkar aktivt i managementmöten minst 1gång/månad.
Kontaktpersoner på detta företaget
Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund
Ulrica Lindros
Helena Miving
Helena Miving
+46 18681800