OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Restaurangerna - East West och Atlantis, har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden. Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vi ser nu över vårt[food and beveragekoncept på Clarion Hotel Gillet. Vi vill att du är med och skapar den[nya restaurangen tillsammans med oss, till[att bli den mest spännande och populäraste[mötesplatsen i Uppsala. Vi söker en sann inspiratör med[energi,mod och begeistring som får både medarbetare, restaurangen och hotellet att växa. Du vågar fråga,lyssna och ta egna intiativ och beslut.[ Du drivs av att utveckla våra entusiastiska och talangfulla medarbetare. Ditt intresse och din kunskap för mat och dryck tar vi för givet och vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ledande befattningar. För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo, engagerade kollegor och en nytänkande kultur. Du rapporterar direkt till VD/ Hotelldirektör[ [Arbetsuppgifter * Operativ[ledning av frukost,servis och barpersonal[ * Tjänstgöring enligt behov * Menyutformning , planering, prissättning i samarbete med Köksmästare[ * Dryckesinköp efter fastställd budget , analys och uppföljning av råvarukostnader * Personalansvar såsom effektiv schemaläggning, utbildning och vidareutveckling av personalen. * Rutiner , kvalitetskontroller * Månatlig inventering * Delaktig i hotellets managementgrupp och medverkar i hotellets relevanta internmöten * Följa kund och gäståterkoppling via befintliga system i syfte till ständig förbättring och utveckling. * Rekrytering av personal i samarbete med våra rekryteringsteam för respektive tjänster * Bevaka aktuella mattrender samt konkurrentbevakning[ * I samarbete med[säljavdelning koordinera säljaktiviteter för hotellet och restaruangen * Skapa säljfrämjande aktiviteter för bar/ restaurangen, utställningar, musik och evenemang. * Prognoser , budget och statistisk - uppföljning och analyser Välkommen med din ansökan till Uppsalas bästa hotell !
Kontaktpersoner på detta företaget
Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund
Ulrica Lindros
Helena Miving
Helena Miving
+46 18681800