Restaurant manager Kitchen & Table

Restaurant manager Kitchen & Table

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi gör mer av varje detalj, och skapar mötesplatser som ökar livskvaliteten för våra gäster och kollegor. Hos oss kommer du alltid att vara där det händer, mitt i hjärtat av staden eller på flygplatsen. Och kärnan i det hela; Vår engagerade och kunniga personal, som ser till att gästerna upplever något mer än bara en övernattning.

Genom att arbeta på Clarion Hotel kan vi garantera dig:

Att du kommer att omge dig med Nordens kunnigaste hotellpersonal

Att du ingår i beslut som rör din avdelning

Att just din åsikt spelar roll

Att du ska uppleva genuin glädje och omsorg från dina kollegor och chefer

Att du får den utveckling du behöver för att blomstra professionellt och personligt

Att du får möjlighet att arbeta i hela Norden – om du vill

Att du kommer att få arbeta i en trygg arbetsmiljö som är i ständig utveckling och förändring

Vi söker nu en erfaren och driftig Restaurangchef till vår restaurang Kitchen & table i Helsingborg. Du kommer att ingå i hotellets ledningsgrupp, och rapportera till General Manager. Vi vill att du ska vara en person som drivs av samarbete och öppenhet samt att du tar fullt ägande för gästernas totala hotellupplevelse, och inte bara ditt eget arbetsområde, varje dag.

I tjänsten ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

• Fullständigt resultat, kvalitet, personal och ekonomiskt ansvar för egen avdelning.
• Se till att avdelningens medarbetare alltid kan ge gästerna oförglömliga upplevelser i restaurangen.
• Att arbeta för ökad lönsamhet, kvalitet och att avdelningen når sina prognoser/mål.
• Personalansvar för servis och bartenders
• Restaurangchefen arbetar med målstyrning och prognoser på både intäkter och kostnader. Har fullt resultatansvar för egen avdelning.
• Restaurangchefen förväntas vara operativ, och ska vara både kapabel och villig att utföra alla uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Ansvar för att rekrytera nya medarbetare, samt säkerställa korrekt onboarding och utbildning.
• Ansvar för att avdelningen har kunskap om gällande rutiner för säkerhet och varumärkeshantering.
• Kontinuerligt ansvar för att följa upp feedback från gäster, och agera vid behov.
• Tjänsten kräver att du kan arbeta dagtid, kvällar och helger.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag går ut.

Kontaktpersoner på detta företaget

Christina Ohlsson
+46 42380400, +46 727323373
Anna Eklund
+46 042 380400
Patrik Mineur
+46 42 380400

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Grand Hotel Helsingborg
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 september 2022
  • Ansök senast: 1 oktober 2022

Besöksadress

Stortorget 8-12
None

Postadress

Box 1104
Helsingborg, 25111

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024