OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurant Manager på Olssons vin
Vill du vara med och göra Göteborg roligare?
Om verksamheten & tjänsten
Vi söker nu en Restaurant Manager till Olssons vin, en pulserande vinbar på tredje långgatan. Självklart med ett stort fokus på vin, ost och annat gott men även en avslappnad och populär mötesplats 7 dagar i veckan.
Som Restaurant Manager är du teamleader för ditt arbetslag. Primära fokuset är att på plats leda och fördela arbetet. Du sätter upp mål tillsammans med medarbetarna och arbetar med utveckling och uppföljning samt kontinuerligt coachande som bidrar till kvalitét, merförsäljning och bästa möjliga gästupplevelse. Du följer upp och styr arbetet mot uppsatta mål.
Kravprofil
Du har stor matsalsvana och jobbar som i dagsläget som hovmästare (eller liknande) och vill ta nästa steg i din karriär. Du motiveras av att få dina medarbetare att växa och att skapa värde för gästen. I rollen som Restaurant Manager visar du vägen för dina ambitiösa medarbetare och är en förebild i ditt kunnande såväl som med din positiva energi. Du är professionell, prestigelös samt reflexiv i ditt sätt att arbeta och är strukturerad i din planering. Detta ger dig förutsättningar att framgångsrikt leda medarbetare, fördela arbetsuppgifter och utveckla verksamheten löpande. God kunskap om vin är ett stort plus.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna styrs av verksamheternas öppettider.
Olssons vin drivs av Avenyfamiljen, som dagligen gör Göteborg roligare. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat.
Våra hjärtan slår för Göteborg!