OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel®The Pier upp sina dörrar! Vi strävar efter att skapa ett hotell i internationell miljö där öst möter väst i både service, mat, inredning och möten.
Nu söker vi drivna, hungriga och ambitiösa medarbetare till vår nya restaurang Fei, som öppnar många av dina sinnen den 1 november 2022. Fei är en gastronomisk resa där öst möter väst, och är ingen vanlig restaurang, det är en unik upplevelse där gästerna möts av en livlig, festlig stämning och avnjuter en genuin kinesisk matlagning gjord på färska nordiska ingredienser, traditionella teceremonier och Baijiu cocktails.
Tillsammans med Kökschefen Frank Zhou vill vi skapa ett team som brinner för det kinesiska köket och vill bidra till en härlig stämning både mellan kollegor och gäster samt en fantastisk smaksensation och en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster.
Med elementet eld som symbol kommer restaurangen erbjuda en unik internationell mötesplats i Europas snabbast växande innovationskluster på Lindholmen i Göteborg. Fei kommer vara belägen på 10e våningen på Clarion Hotel® The Pier.
Nu letar vi efter en Restaurant Manager för att sätta Fei på restaurangkartan i Göteborg. Du kommer vara restaurangens ansikte utåt och en förebild. Med din passion, ditt driv och dina goda ledaregenskaper kommer du tillsammans med ditt team skapa extraordinära upplevelser för restaurangens gäster. Du har ett stort lokalt nätverk där du ser att du har följare som kan vara med och skapa succé tillsammans med dig
Vi ser att du har en gedigen erfarenhet från branschen och har ett brinnande intresse för mat och dryck. Du ansvarar för front-of-house medarbetare, kvalité, resultat och gästnöjdhet inom områden restaurang & bar. Denna roll är operativ och huvuddelen av arbetet sker tillsammans med sitt team i verksamheten.
I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter såsom:
• Fullständigt resultat, kvalitet, personal & ekonomiskt ansvar för sin avdelning
• Att genom avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål för avdelningen.
• Personalansvar för hovmästare/supervisors, servis, bar och extra personal.
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetar aktivt med målstyrning och prognoser – intäkt & kostnadsprognoser och har resultatansvar för sin avdelning/ avdelningar.
• Dutytjänstgöring enligt dutyschema, vilket innebär att vara på plats på hotellet och inneha det övergripande ansvaret för driften under den helg dutytjänstgöring är schemalagt.
• Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet.
• Leda och fördela arbetet ”front-of-house” inom avdelningen/ avdelningarna.
• Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!
På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?
Sök innan sista ansökningsdag den 8 maj.
Vill du veta mer om Clarion Hotel The Pier? Följ oss på Sociala Medier för spännande uppdateringar fram till öppningen!
Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Bara i Göteborg så öppnar vi de närmaste åren utöver Clarion The Pier, Clarion Hotel Draken & Clarion Hotel Karlatornet.