RESTAURANT SUPERVISOR

RESTAURANT SUPERVISOR

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Vi söker en erfaren och ambitiös Restaurant Supervisor som ska vara med och sätta vår nya restaurang The Social på kartan i Borås. Tjänsten är ett vikariat då vår nuvarande ansvariga i restaurangen testar på nya utmaningar inom hotellet. Du ingår i restaurangteamet och rapporterar till F&B Manager.

Som Restaurant Supervisor har du ansvaret för att skapa unika gästupplevelser för restaurangens besökare samt leda teamet i att ge oförglömlig service. Vi vill att du har bred erfarenhet från branschen och att du har ett brinnande engagemang för människor, samt ett intresse för mat och dryck. Din positiva energi och goda humör smittar av sig, du är initiativrik, kreativ och en riktig problemlösare. Du har goda samarbetsförmågor, är öppen och tar fullt ägarskap för gästernas totala hotellupplevelse, och inte bara ditt eget ansvarsområde, varje dag.

Tjänsten innebär arbete både kvällar och helger – precis som det vanligtvis är när man arbetar i hotell restaurang. Vill du bli en del av vår framtid på Quality Hotel Grand i Borås? Gillar du att bli utmanad och att utmana? Då kanske du är den vi söker.

Tjänsten inkluderar bland annat följande arbetsuppgifter:

• Operativt arbete där det förväntas att du är i drift större delen av din arbetsdag.
• Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Leda och fördela arbetet samt göra scheman i samarbete med närmaste chef.
• Vara ansvarig ställföreträdare när F&B Manager inte är på plats.
• Traditionellt serveringsarbete; försäljning och servering av mat och dryck till våra gäster.
• Att arbeta för ökad lönsamhet, hög kvalitet och för att nå avdelningens mål.
• Kontinuerligt följa upp gästnöjdheten.

Vid anställning presenteras en fullständig arbetsbeskrivning samt en översikt över mandat och förväntningar.

Vem är du?

• På Grand sätter sätter vi stor fokus på ledarskapsförmåga och söker dig som är ansvarstagande, lyhörd och lätt för att leda och samarbeta med andra inom hotellet.
• Du har flera års erfarenhet inom restaurang servering är ett krav.
• Du är snabb i benen, lättsam och tycker service är det bästa som finns.
• Du är en engagerad och flexibel person med hjärta inom service.
• Meriterande är om du arbetat på hotell innan, dock inget krav.
• För tjänsten kommer du bli ombedd att lämna 3 referenser från tidigare arbetsgivare.

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på heltid, ca 1år med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök så snart du kan. Arbetstiden är förlagd efter restaurangens öppettider och inkluderar helgarbete. Lön enligt överenskommelse. Hotellet har kollektivavtal med HRF.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Quality Hotel Grand, Borås
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast och rörlig lön
  • Publicerat: 16 oktober 2024
  • Ansök senast: 10 november 2024

Besöksadress

Hallbergsplatsen 2
None

Postadress

Hallbergsplatsen 2
Borås, 50330

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024