OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Enskede Värdshus söker en initiativtagande, social ledare som brinner för service. Här får du ansvara för både operativa och administrativa arbetsuppgifter, samt vara en stor del av att utveckla restaurangverksamheten framåt. Vi ser fram emot din ansökan!
OM TJÄNSTEN
Enskede Värdshus är en familjeägd restaurang som erbjuder lantlig miljö i utkanten av Enskedefältets villaområde med närhet till stadens puls. Här får du som Restaurangchef möjligheten att med stort ansvar drifta och bygga vidare på de framgångsrika koncept som funnits i över 20 år.
Du erbjuds
- En arbetsplats med högt i tak där du har stor möjlighet att påverka både ditt och verksamhetens arbete
- Varierande, utvecklande och roliga arbetsuppgifter för någon som drivs av service
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter
* Personalansvar, inkluderat upplärning, utbildning, uppföljning och schemaläggning
* Tätt samarbete och regelbundna avstämningar med driftansvarig samt kökschef
* Samordna bokningar och events
* Viss digital marknadsföring genom sociala medier samt uppdatering av hemsida
* Operativt arbete i restaurangen såsom öppning/stängning, service gentemot gäster, iordningställande av matsal
VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet från restaurangbranschen, som arbetsledare eller hovmästare
- God kännedom och stort intresse för mat och dryck
- Grundläggande digital förmåga i hantering av hemsida och marknadsföring
Det är meriterande om du har
- God barista och bartenderkompetens
- Haft personalansvar
- Ansvarat för projektledning, festplanering och events
- Har läst kurser inom restaurang, mat och dryck
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Stresstolerant
- Målmedveten
- Social
- Ordningsam
- Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess
Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.
Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
INFORMATION OM FÖRETAGET
Enskede Värdshus är en familjeägd restaurang som erbjuder lantlig miljö i utkanten av Enskedefältets villaområde med närhet till stadens puls. Här serveras lunchbuffé på vardagar (tis-fre), julbord under november och december, söndagsbrunch samt en säsongsanpassad à la carte. Enskede Värdshus är en av Stockholms största festarrangörer för högtidsdagar – bröllop, födelsedagar, företagsevent och minnesstunder.
Kontaktpersoner på detta företaget
Sara Frykedal
Consultant Manager Fanny Rosén
08-52257636
Fanny Rosén
Mette Risberg
0736448575
Hedvig Svärd
Konsultchef Catrin Laudon
Sara Frykedal
08-52257605
Fredrik Bardon
Konsultchefsassisten Anna Bengtsson
08-12 05 2224
Konsultchef Lisa Nordell
0812052231