Resturangchef till Gysinge Herrgård

Resturangchef till Gysinge Herrgård

Arbetsbeskrivning

Arbeta som Restaurangchef på vackra Gysinge Herrgård! 

Är du intresserad av service och människor? Då ska du ta chansen att utvecklas med oss på Gysinge Herrgård i Gysinge!
Nu har du möjligheten att få ett ansvarsfullt arbete inom Sveriges roligaste bransch. Hos oss får du ett varierande arbete med gästen och teamet i fokus. 
Vår restaurangchef är den person som säkerställer att vi håller en hög servicenivå, att alla bokningar är ombesörjda och att du och ditt team är väl pålästa och kunniga om vår mat & dryck. 
Att ge restaurangens och hotellets gäster god service, ett bra bemötande och en fin upplevelse är något du brinner för.  Vill du arbeta med ansvar i en restaurang under utveckling tillsammans med härliga kollegor, är det här en chans du inte bör missa!
 
Ditt anställningserbjudande
Som anställd på Gysinge Herrgård får du lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal, tillgång till friskvårdsbidrag samt flertalet rabatter. Samtliga arbeten hos oss föregås med en introduktion så att du ska känna dig säker och kan välkomna våra gäster på bästa möjliga sätt. 
Du kommer att få stöd och hjälp av en engagerad Hotellchef och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad. Restaurangchefen ingår i hotellets ledningsgrupp. 
 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som restaurangchef arbetar du aktivt för att skapa en miljö där både personal och gäster stortrivs. För att lyckas blir dina ledaregenskaper en viktig del samt din förmåga att visa vägen genom att vara närvarande. 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
•    Du leder och fördelar det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att gästerna får bästa möjliga bemötande. 
•    Du har koll på eventuella ändringar, samarbetar med de övriga avdelningarna och ser till att vi alltid har rätt produkter hemma. 
•    Du ansvarar för beställningar av dryck, skapar event i restaurangen och utvecklar och engagerar dina kollegor i nära samarbete med vår köksmästare.
•    Du arbetar i nära dialog med Bokningsansvarig och löser allt som kommer i din väg.
•    Du hjälper till i bar, kök, disk eller annan station vid behov
•    Du säkerställa restaurangens renlighet
•    Du går på egna bollar och initiativ, ser potential och engagerar dig i våra gästers välmående
Ett gemensamt mål är att vi ska vara där gästen är för att kunna ge den service våra gäster minns och vill tillbaka till. Detta kräver ett högt engagemang från alla som arbetar på hotellet. 

Värt att veta    
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Start med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta tillsammans med ett familjärt team på fem olika avdelningar. De är: restaurang, kök, städ, reception och vaktmästeri. På hotellet hjälps vi åt mellan avdelningar vid behov. Arbetstiderna varierar mellan kvällar, helger och helgdagar. Tidiga mornar kan förekomma. Du kommer att arbeta efter schema med start enligt överenskommelse. Din anställning börjar med en introduktion som kan förläggas på någon av kedjans andra hotell. Detta ger dig möjlighet att lära dig allt som du behöver veta för att utföra ditt arbete på ett korrekt och effektivt sätt. 
 
Våra förväntningar
Du kommer från en gedigen restaurangbakgrund och trivs med att ta ansvar. Du är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden.
För att arbeta som Resturangchef behöver du:
•    ha möjlighet att arbeta oregelbundna tider
•    vara kunnig inom mat & dryck 
•    några års erfarenhet från rollen som chef och ledare
•    ha ett öga för detaljer 
•    kunna arbeta organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo
•    reagera snabbt på ändrade förhållanden och ha lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar

Eftersom arbetet till stor del handlar om gästkontakt är du en god kommunikatör, har en positiv och energisk inställning vilket får våra gäster att stortrivas hos oss.  
Skapar du dessutom glädje på jobbet och bidrar till ett gott samarbete och samanhållning i teamet kommer du långt. 

Så här ansöker du
Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Annika Carlström på annika.carlstrom@julahotell.se
Sista ansökningsdag är den 18 augusti. 
Vi ser fram emot din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jula Hotell
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 juli 2024
  • Ansök senast: 18 augusti 2024

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024