OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Riddersviks Herrgård är en kombinerad fest och kursgård samt restaurang. Vi har tagit stora steg i utvecklingen senaste åren och nu satsar vi för ta det sista steget och bli det självklara valet av restaurang i västra Stockholm. Därmed söker vi nu en sous chef med stora ambitioner.
Vi ligger naturskönt precis vid Mälaren i Hässelby. Vi kan erbjuda hjälp med boende, det finns även goda kommunikationer samt fri parkering.
Om rollen:
Vi söker dig som känner dig trygg med klassisk matlagning, men även har ett nyfiket intresse på alla typer av matlagning. Tjänsten innebär arbete på kvällar och helger men även dagtid. Arbetet är väldigt brett, allt från bröllop för 100 personer men även den lilla gruppen med matlagningskurs.
Vi ser gärna att du är driven, kommer med egna förslag på utveckling samt är öppen för att lära dig mer på områden såsom köksekonomi. Det som kommer premieras är drivet och viljan framför det största Cv:et
Du kommer arbeta under vår kökschef som har flera års erfarenhet utav driva egna restauranger, i teamet kommer det finnas totalt 4 personer anställda i köket under högsäsong.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.