OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Rival kan vi erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss.
Rivals Bistro, en trappa upp från entrén, med knappt 100 platser erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi från klockan 17 fem kvällar i veckan.
I rollen som Executive Souschef är ditt jobb att utveckla verksamheten i Rivals Bistro. Du ansvarar menyutbud, den dagliga trivseln och driften samt - i samarbete med köksmästare Robin - rekrytering och ekonomi. Vi söker en person med stort kreativt sinne och ambitioner att ständigt driva Bistrons verksamhet mot nya höjder. Vi sätter stort värde i prestigelöst ledarskap och ordningssinne.
Kontaktpersoner på detta företaget
Björn Doherty
Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg
Barchef Tommi Nahkuri
Operativt frukostansvarig Madeleine Mood
Breakfast Supervisor Madeleine Mood
Köksmästare Robin Gesang