OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I vår arena har vi plats för 1200 sittande ätande gäster fördelade i olika matkoncept och miljöer. En burgare i Sportbaren eller en 7 rätters i Göstas – här finns något för alla. Vi söker nu en kock, som tillsammans med övriga kollegor i vårt kök, kan fortsätta utveckla vår matupplevelse i arenan både under matcher, luncher och konferenser.
Om Rögle BK
Hockeyklubben Rögle BK grundades år 1932 och är idag ett regionslag med supportrar över hela landet. Vi har också en barn- och ungdomsverksamhet där vi strävar efter att ge våra 600 medlemmar ett livslångt intresse för hockey, en meningsfull fritid och sociala verktyg för hela livet. Vi är mer än hockey.
Vi arbetar vi för att bli lite bättre varje dag. Oavsett var i organisationen vi arbetar vill vi utföra vårt arbete med: Passion, Ambition, Gemenskap, Ödmjukhet och Tillit.
Vi är superstolta över att erbjuda våra gäster en mat och arenaupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med vår organisation, spelare och partners skapar vi Rögle BK.
Dina arbetsuppgifter:
Som kock förväntas du att utveckla och strukturera köksverksamheten i Catena Arena. Detta innebär:
Tillsammans med kollegor planera och utveckla menyer för våra matkoncept i arenan, dagens lunch, mat till konferenser och spelare.
Proaktivt hitta vägar att utveckla vår kundnöjdhet för mat och restaurangupplevelse.
Minska matsvinn genom att vara kreativ och återanvända råvaror på ett professionellt sätt.
Anställningen är en säsongsanställning från 10 augusti till 30 april. För rätt person finns stor möjlighet att anställningen övergår till en tillsvidareanställning.
Arbetstiderna är förlagda under dagtid samt kväll och helg i samband med våra matcher och andra arrangemang i arenan.
Du rapporterar till Köksmästare Oliver Nilsson.
Vem är du?
Du är kock med tidigare erfarenhet av att verka i kök i större storlek. Du är en kreativ matkreatör som med stolthet för ditt arbete ser små och stora möjligheter till att utveckla vår matupplevelse. Att taktiskt planera luncher, kvällsservering och drivas av att leverera hög matkvalitet till våra gäster är en självklarhet för dig. Som person är du driven, framåtlutad och en teamspelare.
Välkommen med din ansökan till personal@roglebk.se senast den 15/6. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att inte vänta med din ansökan.
För frågor kontakta:
Oliver Nilsson, Köksmästare, oliver.nilsson@roglebk.se
eller Louise Ziegler, HR Chef, louise.ziegler@roglebk.se