OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Catena Arena är en av Sveriges mest moderna arenor med stort fokus på matupplevelsen. Vid våra matchevent serverar vi uppemot 2 000 sittande matgäster fördelade i 16 olika matkoncept och miljöer. Här finns något för alla - från hamburgare i Bengans till 7 rätters meny i Göstas. Utöver våra matchevent serverar Arenarestaurangen dagligen uppemot 300 lunch & frukostgäster. Vi söker nu en kock, som tillsammans med övriga kollegor i vårt kök, kan fortsätta utveckla vår matupplevelse i arenan.
Om Rögle BK
Hockeyklubben Rögle BK grundades år 1932 och är idag ett regionslag med supportrar över hela landet. Vi har också en barn- och ungdomsverksamhet där vi strävar efter att ge våra 600 medlemmar ett livslångt intresse för hockey, en meningsfull fritid och sociala verktyg för hela livet. Vi är mer än hockey.
Vi arbetar vi för att bli lite bättre varje dag. Oavsett var i organisationen vi arbetar vill vi utföra vårt arbete med: Passion, Ambition, Gemenskap, Ödmjukhet och Tillit. Vi älskar det vi gör och strävar tillsammans efter ständig utveckling.
Vi är superstolta över att erbjuda våra gäster en mat och arenaupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med vår organisation, spelare och partners skapar vi Rögle BK.
Dina arbetsuppgifter:
Som kock förväntas du att vara med och utveckla köksverksamheten i Catena Arena. Detta innebär:
- Tillsammans med kollegor planera och utveckla menyer för våra matkoncept i arenan, dagens lunch, mat till konferenser och spelare.
- Proaktivt hitta vägar att utveckla vår kundnöjdhet för mat och restaurangupplevelse.
- Minska svinnet genom att vara kreativ och återanvända råvaror på ett professionellt sätt.
Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är förlagda under dagtid samt kväll och helg i samband med våra matcher och andra arrangemang i arenan.
Du rapporterar till Köksmästare Oliver Nilsson.
Vem är du?
Du är en kreativ matkreatör som med stolthet för ditt arbete ser små och stora möjligheter till att utveckla vår matupplevelse. Att taktiskt planera luncher, kvällsservering och drivas av att leverera hög matkvalitet och finess till våra gäster är en självklarhet för dig. Som person är du driven, framåtlutad och en teamspelare.
Välkommen med din ansökan till personal@roglebk.se senast den 20 oktober. Märk ansökan ”KOCK”. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att inte vänta med din ansökan.
För frågor kontakta:
Oliver Nilsson, Köksmästare, oliver.nilsson@roglebk.se
eller Louise Ziegler, HR Chef, louise.ziegler@roglebk.se