OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om vår kund
Vi söker ett flertal kockar till underbara Restaurang Varvet på Högmarsö i Stockholms skärgård. Denna kvarterskrog som ägs av Tomas Diederichsen (Årets kock 2011)
är något utöver det vanliga där passionen för mat och dryck speglas i varje servering. Att erbjuda fantastisk mat i slående miljö som passar för såväl lokalbor som turister är restaurangens vision.
Om tjänsten
Tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, kommer du i rollen som kock att laga god mat med fokus på kvalitet och smak. Köket är medelhavsinspirerat och ambitionen är att vara en krog i skärgården snarare än en skärgårdskrog.
Varvet har öppet sju dagar i veckan från lunch till middag med en A la carte meny. Utöver anordnar man ofta roliga event.
Tjänsten är från midsommar till 14 augusti.
Man arbetar 5 dagar i veckan med 2-3 dagars efterföljande ledighet. Boende finns mot mindre betalning. Arbetstider är 08-21 eller 11-22.
Vi söker dig som
- Har arbetat som kock inom A la Carte i minst 2-3 år
- Känner dig trygg i köket och kan jobba självständigt men är självklart
också en bra lagspelare
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Kan arbeta både dag, kväll och helger
- Talar svenska och engelska obehindrat
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson