OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis ,Slakteri Aktiebolaget I Stockholm, är ett familjeföretag i Stockholm grundat 1874. Vi har åtta livsmedelsbutiker med sammanlagt 340 medarbetare och vi omsätter ca 670 Mkr. Sabis är med i den ekonomiska föreningen "Vi- fria handlare i samverkan". Till företaget hör även Sabis Restauranger som driver ett 15-tal restaurang och konferens anläggningar. Sabis butikernas affärside är att med de bästa medarbetarna driva välskötta matglädjebutiker, med lokal förankring, som tillgodoser kundens behov för såväl vardag som fest. I Sabis Fältöversten arbetar 125 medarbetare och butiken omsätter 250 mkr. Fältöversten är flaggskeppet inom Sabis kedjan och här är vår affärside fullt utvecklad. Vill man lära sig allt om matglädjebutik och kundservice är det här man skall arbeta! Just nu håller vi på att stärka upp vår organisation. Vi har tagit fram ett utbildningsprogram för att hitta framtidens chefer till Sabis butikerna. Under ett års tid kommer du att arbeta i Stockholms bästa matglädjebutik inom alla olika avdelningar. Året avslutas med att du gör ett projektarbete som lyfter fram de kunskaper/erfarenheter du samlat på dig under året. Målet är att när året har gått är du redo att vara färskvaruchef eller butikschef inom Sabis. Vi ser gärna att: - du har god kunskap och erfarenhet från butiksarbete, gärna från arbete i färskvaruavdelning - du har haft avdelningsansvar på butik - har god kunskap om butiksekonomi - har genomgått ledarskapsutbildning - har god datavana Därutöver tror vi att du är utåtriktad, initiativrik, serviceinriktad med naturliga ledaregenskaper. Du bör även ha en god analytisk förmåga och vara en lagspelare. Har du dessutom ett genuint matintresse är du vår kvinna/man! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din skriftliga ansökan! Mer information om Sabis på www.sabis.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotellchef Patrick Högberg
Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25