Sabis Fältöversten söker fiskkock

Arbetsbeskrivning

Sabis AB är ett familjeföretag i Stockholm. Vi har 8 livsmedelsbutiker med 340 anställda som omsätter 570 Mkr. Våra butiker är med i "Vi- fria handlare i samverkan". Sabis driver även ett 15-tal restauranger med 175 medarbetare och en omsättning på 150 Mkr. Till vår största butik, Sabis Fältöversten, söker vi nu en kock för arbete heltid. Hos oss står alltid kunden i fokus och vi arbetar helta tiden med att kunna erbjuda bättre service och ge härlig matglädje till våra kvalitetsmedvetna kunder. Butikens kök är integrerat i färskvaruavdelningen, som är butikens hjärta. I den 45 meter långa färskvarudisken säljer vi bla vårt eget koncept "Vendelas Kök", som erbjuder ett brett sortiment av vällagad mat. I köket arbetar våra kockar i två team - fisk och kött. Den aktuella tjänsten gäller kocktjänst i fiskteamet. På meyn står försklassiga fiskrätter så som gäddqueneller, sjötunga walewska och andra exklusiva gratänger. För att kunna garanetera högsta kvalitet lagar vi all mat från grunden och ställer höga krav på såväl matsäkerhet som smak. Nu letar vi efter dig som har en väldokumenterad kunskap inom kockyrket. Vi tror att du med en bred erfarenhet lätt smälter i vårt team om 4 kockar, och att du med ideer och drivkraft hjälper till att utveckla vårt kök tillsammans med dina kolleger. Arbetstempot är högt och arbetstiden förlagd till butikens öppettider. Butiken har 110 medarbetare och omsätter ca 200 mkr Vi ser framemot din skriftliga ansökan.

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotellchef Patrick Högberg

Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 9 februari 2006
  • Ansök senast: 11 mars 2006

Besöksadress

Östgötagatan 100
None

Postadress

BOX 11089
STOCKHOLM, 10061

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010