OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis ,Slagteri Aktiebolaget I Stockholm, är ett familjeföretag i Stockholm grundat 1874. Vi har åtta livsmedelsbutiker med sammanlagt 340 medarbetare och vi omsätter ca 670 Mkr. Sabis är med i den ekonomiska föreningen "Vi- fria handlare i samverkan". Till företaget hör även Sabis Restauranger som driver ett 15-tal restaurang och konferens anläggningar. Sabis butikernas affärside är att med de bästa medarbetarna driva välskötta matglädjebutiker, med lokal förankring, som tillgodoser kundens behov för såväl vardag som fest. Nu söker vi en färskvaruchef till Sabis Haninge. Butiken är belägen i Haninge centrum, har en yta på 2800 kvm och omsätter 120 mkr. De senaste åren har vi satsat stort på att bygga om butiken till en toppfräsch matglädjebutik. På Sabis Haninge skall den matintresserade söderortsbon kunna botanisera i en inspirerande och säljande butik 7 dagar i veckan. Vi är nu på jakt efter en ny färskvaruchef. På avdelningen arbetar 12 duktiga färskvarusäljare. Som färskvaruchef ansvarar du för avdelningens medarbetare,lönsamhet och utveckling. Färskvarchefen ingår även butikens ledningsgrupp. Våra krav: - Du har tidigare arbetat på en högre befattning inom butik - Du har gedigen kunskap och intresse för mat och fösäljning - Du har dokumenterade ledaregenskskaper och vana av att driva ett eget team - Du ser vad som behöver göras - och ser till att det blir gjort - Du har god datavana, helst med programmet store office - Du har stor erfarenhet av att arbeta mot ekonomiska mål - Du har arbetat med alla varuavsnitt inom färskvaror Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din skriftliga ansökan! Mer information om Sabis på www.sabis.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotellchef Patrick Högberg
Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25