OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsbeskrivning:
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Arbete i köket med ditt team. Nära samarbete med andra kallskänkor och kockar samt serveringspersonal. Planering av utbud och vissa inköp. Tillagning och produktion av sallader, smörgåsar och pajer. Delaktig i att utveckla utbudet i vår cateringverksamhet och i vårt café-koncept med fräscha sallader, nyttiga smörgåsar, läckra bufféer och middagar.
Utbildning och erfarenhet:
Gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i kök. Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift. Som person ser vi att du är positiv, nyfiken och engagerad och inte tvekar att hjälpa ditt team när det behövs. Ditt personliga driv är viktigt för oss!
DU SÖKER TJÄNSTEN VIA LÄNKEN NEDAN:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/26267
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotellchef Patrick Högberg
Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25