OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mässrestauranger AB är ett privatägt företag som driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö och med kapacitet att dagligen servera tusentals besökare mat och dryck. Vår affärside är att med stolthet över vår produkt och med god ekonomi förstärka besökarnas positiva upplevelse genom att erbjuda attraktiv mat och dryck och god service. Montercatering är en utav våra 4 avdelningar på Mässrestauranger. Avdelningen arbetar med all catering till våra utställare. Vi söker en säljande avdelningschef som ska utveckla avdelningen från att vara ordermottagare till att bli en säljande avdelning som hittar nya marknader och behov hos både befintliga och nya kunder Vi söker en person med erfarenhet av en säljande chefsbefattning inom restaurang och hotellvärlden. Som person skall du ha en känsla för kvalitet, omsorg och ett kreativt sinne för att sy ihop olika catering förslag till utställare på mässan. Arbetet består till stor del av att sälja catering bestående av mat, dryck, maskiner, porslin och ibland helhetslösningar med personal i montrarna. Då vi har en hel del utländska kunder behöver du ha en bra förmåga att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift. I ditt arbete ingår budget-, inköps- och personalansvar inom vissa ramar. I arbetet ingår det även att organisera beställningarna och koordinera personalen. Du ingår i en grupp med andra avdelningschefer och din närmaste chef är den operativa chefen som också ingår i ledningsgruppen. Företaget arbetar medvetet med att utveckla företaget genom medarbetarna och vår målsättning är att vara ett av världens främsta mässrestaurangföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04