OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår uppdragsgivare har utvecklat en tillagningsmetod för kött. "Sous-vide".Uttrycket betyder "tillagning utan luft" och grundprincipen är att erhålla tillagad mat som har kvar så mycket som möjligt av sin naturliga arom, saftighet och vikt. Maten tillagas i en speciell påse, varifrån luften tagits bort. Påsen försluts med värme. Tillagning sker oftast i ugn med ånga och maten kyls därefter snabbt. Resultatet blir ett överlägset saftig mat med mycket litet svinn. Det blir perfekt varje gång, vare sig man har 5 eller 500 gäster. Man har det största sortimentet - kunderna kan välja mellan fågel, fisk, skaldjur, ox-, kalv- och fläskkött, vilt, såser, desserter och bröd. Kunderna utgörs av hotel, restauranger, events mm Nu söker man en försäljare för västra Sverige. Du bör uppfylla de flesta av följande kriterier: - 5 års erfarenhet från branchen - du skall ha arbetat både i köket och som matvaru säljare - ha egen upparbetad kundkrets i branchen - ha säljet i blodet - drivande - vilja att lyckas För att lyckas måste du ha egen erfarenhet av att ha arbetat i köket liksom ha erfarenhet av att sälja till ovannämnda målgrupper. Tempot är hårt så du bör ha god fysik.