OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning
Har du ett brinnande intresse för mat? Är du en kreativ ledare som drivs av att leverera en kundupplevelse utöver det vanliga? Om du känner igen dig i detta så kan du vara den vi söker till att utveckla och driva Coops nya satsning på bageri, catering och deli i Stora Coop Gällivare.
I denna spännande och omväxlande roll kommer du att ta fram och utveckla ett nytt koncept i tätt samarbete med stormarknadschefen. Du kommer att få stor möjlighet att nyttja din kreativitet och även dela med dig av din kunskap till övriga medarbetare då utbildning av kollegor är en del av rollen. Vidare kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet med personalansvar, du sitter med i butikens ledningsgrupp och rapporterar direkt till stormarknadschef. Tyngdpunkten i den här tjänsten ligger på det operativa och kreativa arbetet, med en mindre del nödvändig administration.
Vi ser att du är en kreativ person med förmågan att tänka utanför boxen, du besitter ledaregenskaper och har ett starkt, tydligt och kommunikativt ledarskap. Du kan ha någon av ett flertal olika tidigare bakgrunder, som exempelvis ledande roll inom restaurang, butik eller bageri.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Coop Norrbotten med Johnny Sejsing (johnny.sejsing@randstad.se) rekryteringskonsult på Randstad. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Coop Norrbotten. Sista ansökningsdag är 2024-10-22 men vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansvarsområden
I samarbete med Stormarknadschef utveckla koncept för bageri och deli och ta avdelningarna till en ny nivå med matinspiration som ledord
Utbilda medarbetarna i butiken inom koncept och matkunskap
Ansvara för butikens kvalitets- och matsäkerhetsarbete
Personalansvar för 5-6 medarbetare i nuläget, men på sikt troligen 8-10 medarbetare
Leda och fördela det dagliga arbetet
Schemaläggning och nödvändigt administrativt arbete
Medlem i butikens ledningsgrupp
Kvalifikationer
KRAV:
Minst 2 års erfarenhet av arbete med öppna livsmedel
Gediget matintresse
Erfarenhet av ledarskap
Normal datavana
Goda kunskaper i svenska
MERITERANDE:
Erfarenhet av att arbeta med matsäkerhet, denna roll kommer att innebära kvalitetsansvar
Erfarenhet av personalansvar
Erfarenhet av kallskänk eller catering
Kunskap i ytterligare språk
Erfarenhet av Store Office
Om företaget
Coop Norrbotten ek för
Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Vi har cirka 800 butiker från Jukkasjärvi i norr till Smygehamn i söder och en näthandel där man kan storhandla utan att det kostar mer. Våra butiker ägs av våra 3,7 miljoner medlemmar dvs vi är ett kooperativ vilket betyder att vi ägs av våra medlemmar. Våra butiker drivs av 28 konsumentföreningar och i bolaget Coop Butiker & Stormarknader.
I Luleå finns huvudkontoret för Coop Norrbotten, där finns ett servicekontor med 35 anställda med roller inom HR, ekonomi, IT mm. Man har också 3 regionchefer samt en säljchef. Inom Norrbotten finns 38 butiker samt 3 Bolist butiker.
Stora Coop i Gällivare har totalt ca 80 anställda. Ledningsgruppen består av Stormarknadschef samt 3 säljchefer som ansvarar för Bolist, färskvaruavdelningen, kolonial samt kundtjänst och administration. Utöver det finns i dagsläget 9 säljledare. Sedan mars 2021 finns även en E-handel i Gällivare.