Samordnare/köksmästare till Kostavdelningen USÖ

Arbetsbeskrivning

Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område Försörjning består av tre avdelningar kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.

Kostavdelningen ansvarar för kostproduktionen till patienter vid länets sjukhus i Karlskoga, Lindesberg och Örebro samt ett antal personalrestauranger. Som övergripande mål har avdelningen "att servera landets godaste mat på sjukhus". Till avdelningen på USÖ söker vi en samordnare/köksmästare. Din funktion kommer att ha stor betydelse, för att vi ska nå detta mål. Miljöfrågor är en viktig del i avdelningens arbete. Vi arbetar ständigt med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en driftig samordnare/köksmästare till Universitetssjukhuset, Örebro. Ditt uppdrag blir att svara för driften och kvalitetssäkra processer i produktionen, så att måltiderna lever upp till vårt övergripande mål, "att servera landets godaste mat på sjukhus". I ditt uppdrag ingår att delta i vår länsövergripande menyplaneringegrupp, där vi planerar menyer för hela måltidsverksamheten. För dig som ser en utmaning i samspelet mellan kreativitet, nytänkande och traditioner är det här rätt miljö. I dina arbetsuppgifter ingår HACCP.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning inom livsmedel- och matlagningsteknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har minst 4 års erfarenhet av matlagning och kulinarisk kunskap. Arbetet kräver god kommunikation, engagemang, kreativitet, flexibilitet, en positiv människosyn samt förmåga att lösa dagliga frågor tillsammans med medarbetarna. Du är uthållig och är bra på att samarbeta. Du har förmåga att lyssna in och tolka kundernas önskemål och förväntningar. Genom din drivkraft är du ett stöd i utvecklingen av våra medarbetare samt har förmåga att inspirera. Social kompetens värdesätter vi högt. Erfarenheter av att ha arbetat med kostdataprogram Matilda samt ekonomifrågor är meriterande. Vi erbjuder ett spännande arbete, där du kommer att få möjligheten att vara med och påverka kostverksamhetens utveckling.

Anställningsform
Tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner på detta företaget

Granander, Ann-Christin, Verksamhetschef
019-6029525
Holmberg, Eva, (facklig) SACO
019-6020335
Langell, Sixten, Områdeschef
070-5177362
Persson, Mattias, Avdelningschef
073-9527328
Berglund, Christina, (facklig) Vision
072-2492755
Magnusson, Lars-Ingvar, Avdelningschef
019-6025514
Hermansson, Per, (facklig) Kommunal
019-6021485
Forsberg, Kristine, Bitr chef
0586-66487
Einefors, Marianne, Avdelningschef
0586-66483
Nordén Persson, Karin, (facklig) Vårdförbundet
020-353500

Sammanfattning

Besöksadress

S Grevrosengatan
None

Postadress

Box 1613
Örebro, 70116

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010