OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!
Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.
Du som söker har jobbat som a la carte kock med i några år. Du älskar mat, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Har du inte jobbat med mat ifrån Italien och Centraleuropa tidigare kommer du få lära allt Patte kan.
Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!
Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.
Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir kvällsjobb.
Tjänsten är mellan juni och augusti ut
Hoppas just du söker!
/Kattis och Patte