Säsongspersonal Café & Bistro Kök

Säsongspersonal Café & Bistro Kök

Arbetsbeskrivning

Våren 2021 startar vi vårt nya kapitel i Söderköping med bra mat till mindre klimatpåverkan. Konceptet har sin början från Tyrni Restaurag Grännäs i Valdemarsvik, som startade sin verksamhet 2019. Vi är måna om våra gäster och vår planet. Söderköping känns mycket spännande och med våra genuina smaker hoppas vi att vi kan bidra till en härlig matupplevelse. Vi fokuserar på bistro mat- lättare rätter med mycket smak.
För oss står mötet med gästen i fokus, vilket bidrar till en härlig helhetsupplevelse. Vi förmedlar gärna vår kännedom om maten från jord till bord och vi är stolta över vår slutprodukt; -bra mat till mindre klimatpåverkan.
Nu söker vi säsongspersonal. Vi söker dig med ett genuint matintresse. Har du utbildning eller yrkeskunskap som kock, köksbiträde, kallskänka eller bagare/konditor är det meriterande. Vi har fokus på personlig lämplighet för anställningen så tveka inte att söka till oss, även om du är ”grön” i branschen. För att trivas hos oss kräver det att du är stresstålig, glad och utåtriktad och kan arbeta lika bra självständigt som i lag. Det är viktigt att du talar och förstår svenska alternativt mycket god engelska som komplement till din svenska. Vi hjälps åt med allt och inspirerar till en ”tillsammans” anda. Säsongen varar från juni-september. Vi kommer att ha öppet året runt så för den som har intresse, kan det finnas möjlighet till förlängning i höst. Välkommen med din CV och personligt brev till info@tyrni.se. Sök tjänsten med referensen: ”TYRNICAFÈBISTROKÖK”

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Tyrni Café&Bistro Söderköping
  • 1 plats
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 februari 2021
  • Ansök senast: 26 mars 2021

Postadress

Skönbergagatan 10 D
Söderköping, 61430

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024