OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic Elmia har ett centralt läge i Jönköping längs med E4:an, nära stadens nöjesliv och attraktioner, och endast 50 meter från Kinnarps Arena. Passa på att besöka några av de populära sevärdheterna i Jönköpings omgivning, såsom den gamla staden Gränna och Visingsö.
Scandic Elmia söker Kock/Kallskänka
Scandic Elmia är Smålands ledande affärs-, sport-, konferens- och mässhotell med 287 rum och 13 konferensrum. Hotellet är beläget i Elmiaområdet med gångavstånd till Elmiamässan, Kinnarps arena och företagscentra. I februari 2013 hade Scandic Elmia nyöppning efter en totalrenovering av hotellrum, konferens, restaurang samt ett helt nytt toppmodernt kök.
Sommaren är en av våra högsäsonger och vår restaurang har öppet för både lunch och middagsgäster, och nu söker vi en Kock för både lunch och kvällspass. Köket är en central del av hotellet som servar hotellets alla gäster; från dagens lunch till kvällens bankett; från sportgänget till middagsgästen och konferensdeltagaren.
Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare? Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.
Är du vår nya kock/kallskänka?
Då är du en positiv och engagerad lagspelare som med ditt genuina matintresse vill leverera smakupplevelser i världsklass. Du kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar Du är kreativ i ditt sätt att laga mat och levererar härliga smaker i enlighet med vårt koncept.
Vad är din roll?
Du är en del av teamet i köket, som har ett nära sammarbete med restaurangen. Er prestation är otroligt viktig för Scandic då ni påverkar gästens matupplevelse och vistelse. Du ska:
Laga och leverera varierad mat som överträffar våra gästers förväntningar Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket Bidra till att din avdelning når uppsatta mål Följa HACCP riktlinjer Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept
Vi söker dig som har
En relevant utbildning/minst 4 års yrkeserfarenhet Goda mat och dryckeskunskaper Goda kunskaper i svenska i tal och skrift Kunskaper i engelska i tal
Meriterande
Erfarenhet av konceptstyrd verksamhet och att följa givna tidsramar Kunskap i ytterligare språk
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår souschef, Håkan Mattson på telefon 0721802159
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan på mail till hakan.mattson@scandichotels.com
Kontaktpersoner på detta företaget
Andreas Johansson
+46 702364888
Diana Lindström
Håkan Mattson
+46 721802159
Cathrine Nässlin
+46 036-5854603
Stefan Israelsson
+46 721 80 25 62