OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nyrenoverade Scandic Klarälven ger dig möjlighet att njuta av Karlstad på bästa sätt. Hotellet ligger intill Klarälven med bara 10 minuters promenad till centrum.
Från hotell Scandic Klarälven har du nära till naturen och Karlstad centrum. Ta en båttur, simma eller fiska i Klarälven. Passa på att se en match på Löfbergs Lila Arena eller gå på trav på Färjestads travbana. Värmlands Museum och stadsparken Mariebergsskogen är också värda ett besök.
Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare? Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.
Är du vår nya Souschef?
Vi förstärker vårt team i köket med en Souschef för att fortsätta den positiva utvecklingen i vår restaurang med Karlstads finaste utsikt!
I rollen som Souschef får du en mycket viktig roll som kökschefens närmaste medarbetare och du kommer främst att supporta honom i köksdriften. Under ditt arbetspass har du det övergripande ansvaret för kvalitén på hotellets köksverksamhet. Som Souschef har du en passion för service och du är en positiv och engagerad lagspelare som dessutom kan ta en ledarroll och coacha teamet och utveckla verksamheten. Du brinner för att leverera smakupplevelser i världsklass och är en duktig och kreativ matlagare. Vi ser också att du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem och du är villig att bidra med din erfarenhet till teamet och hotellet.
Vad är din roll?
Du är en del av teamet i köket, som har ett nära samarbete med restaurangen. Er prestation är otroligt viktig för Scandic då ni påverkar gästens matupplevelse och hotellvistelse. Du ska:
Laga och leverera varierad mat som överträffar våra gästers förväntningar Tycka om att leverera service ut mot gäst i vårt öppna kök Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket Bidra till att din avdelning når uppsatta mål Följa HACCP riktlinjer Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept
Vi söker dig som har
En relevant utbildning/minst 4 års yrkeserfarenhet Goda mat och dryckeskunskaper Goda kunskaper i svenska i tal och skrift Kunskaper i engelska i tal Stort servicetänk Ledarerfarenhet
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kökschef Martin Carter på telefonnummer 072-1802085. Information om hotellet finner du på www.scandichotels.se/ klaralven
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Martin Carter
+46 54776 45 08
Madeleine Green
+46 547764503, +46 709735464
Martin Carter
+46 54776 45 08
Mats Jacobsson
+46 0709735735
Anna Nilsson
+46 54 776 45 15, +46 768 090 920