OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Regionservice, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Produktionsköket Östra Västra Götalandsregionen är en politiskt styrd organisation vars främsta uppgift är att ansvara för att de 1,5 miljoner invånarna har tillgång till en god hälso- och sjukvård. Regionservice är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen, bestående av sju områden, vars uppdrag är att förse regionens olika verksamheter med servicetjänster så som administration, telefoni, tvätt, transporter, städ, vaktmästeri, IT, måltider, inköp, ekonomi- och personalstöd mm. Område Måltider ansvarar för patientmåltider, restauranger samt cafe och kioskverksamhet.Området har ca 460 anställda och elva produktionskök fördelade på tre enheter.Dessa tre enheter producerar tillsammans drygt 5 miljoner måltider per år fördelat på 3,2 miljoner till patienter och resterande till restaurang.Område Måltider är en teamorganisation som genom kontinuerlig utveckling och förbättringsarbete strävar efter att nå de mål det innebär att möta framtiden.Måltider/SYD är en av områdets tre enheter där produktionssektionen Östra ingår.Idag producerar sektion Östra ca 580 patientportioner per måltid årets alla dagar samt ca 600 restaurangmåltider måndag till fredag.Sektionen Östra består av 45 medarbetare där alla har förmånen att arbeta i en mångkulturell miljö.Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill leda och utveckla verksamheten inom Område Måltider.Du har visioner för framtiden och kan omsätta mål till verklighet.Du är bra på att tillsammans med och genom andra driva utvecklingsarbete.Du skall tillsammans med Område Måltiders processledare och samordnare samt övriga chefer medverka till och utveckla en gemensam Regionstandard inom Område Måltider.I detta arbete skall du se till helheten samt ha viljan och modet att ta beslut och genomföra de förändringar som krävs.Som sektionschef ansvarar du för styrning och utveckling av sektionens resultat, arbetsmiljö, produkt samt servicenivå.Du skall säkra och samordna den dagliga verksamheten.För sektionen är du personal-, ekonomi- och verksamhetsansvarig.Sektionschefen är underställd enhetschefen och ingår i enhetens ledningsgrupp. Kvalifikationer Högskoleutbildning där livsmedelskunskap, måltidsproduktion, ledarskap och produktionsekonomi ingår.Du har dokumenterad ledar-, produktionserfarenhet samt kunskap i produktivitet-, kost- och dietfrågor.Du har arbetat med ekonomisk analys och styrning samt haft personalansvar där du arbetat med frågor så som rehabilitering, utvecklingssamtal, lönesättning och arbetsmiljö.Önskvärt: Erfarenhet av att leda arbetsgrupper i förändring.Som sektionschef har du ledaregenskaper som präglas av dialog och samverkan.Du är en god kommunikatör som kan motivera, entusiasmera och utveckla medarbetare.Du har en helhetssyn på god kvalitet som innefattar produkt, ekonomi, kund och arbetsmiljö.
Kontaktpersoner på detta företaget
Monica Ekström, Enhetschef (från vecka 32)
010-4410270
Harriet Stjärneborn, tf verksamhetschef
0709-209185
Linda Lord, vårdutvecklare
0700-82 21 99
Peter Hellman, tf sektionschef
0703-49 57 56